Понеділок, 22.07.2024, 12:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 25
Гостей: 25
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 2 » Із сесії міської ради
14:50
Із сесії міської ради
 
12
Під головуванням секретаря Знам’янської міської ради Надії Анатоліївни Адамович відбулося пленарне засідання 72 сесії Знам’янської міської ради шостого скликання. Перед початком сесії під головуванням голови постійної депутатської комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності О.Смика відбулося спільне засідання депутатських комісій.

На початку пленарного засідання заступником голови Знам’янської міської виборчої комісії М.Свириденком було зачитано протокол та постанову виборчої комісії від 23.02.2015 року відповідно до яких визнано обраним та зареєстровано депутатом міської ради шостого скликання, замість вибулого, кандидата в депутати від Знам’янської міської організації партії «Відродження» Сокирка Володимира Феліксовича, 17.04.1964 року народження, начальника Знам’янської дистанції захисних лісонасаджень №3 Одеської залізниці.

На сесії прийнято відповідні рішення по 23 питанням. Проект рішення міської ради, яким пропонувалося внести доповнення до Положень про органи самоорганізації населення, не був прийнятий тому, що після внесення змін до його тексту рішення дублювало існуючі Положення.

Проект рішення міської ради «Про визначення напрямків використання бюджетних коштів відповідно до протокольного доручення» був зареєстрований депутатом Кузіним О.М. на спільному засіданні депутатських комісій. Після обговорення питання було знято з розгляду і направлено на  доопрацювання постійній комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста (гол. Л.Суслов) із залученням голів постійних депутатських комісій та головних розпорядників бюджетних коштів. 
 
12
Депутати підтримали рішення міської ради, що стосувалися внесення доповнень до одинадцяти Міських програм, які фінансуються в поточному році з міського бюджету; взяли до відома інформації про: стан виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка за 2014 рік; стан виконання депутатських звернень за 2014 рік та звіт про виконання міського бюджету за 2014 рік. 

Депутати також надали дозвіл на безоплатну передачу проектно-кошторисної документації та об’єктів завершеного будівництва з балансу управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради (нач. Л.Лаптєва); затвердили перелік об’єктів комунальної власності міста, який обліковується станом на 01.02.2015 року на балансі підприємств, установ та організацій комунальної форми власності. Сесія міської ради підтримала рішення, які стосувалися регулювання земельних відносин на території міста Знам’янка.

Широке обговорення на спільному засіданні депутатських комісій викликав проект рішення «Про виконання депутатських повноважень депутатами Знам’янської міської ради шостого скликання». Заслухавши інформацію секретаря міської ради Надії Анатоліївни Адамович, депутати внесли зміни та доповнення до запропонованого проекту та підтримали його. Відповідно до даного рішення міської ради, міська рада вирішила: звернути увагу депутатів Знам’янської міської ради шостого скликання на дотримання ними п.4.11 Регламенту Знам’янської міської ради шостого скликання щодо повідомлення депутатом про неможливість прибути на сесію безпосередньо секретаря міської ради; звернути увагу голів постійних комісій на слабкий зв’язок з членами постійних депутатських комісій та недостатню вимогливість в дотриманні ними положень Регламенту Знам’янської міської ради шостого скликання; постійній депутатській комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол. Смик О.С.) розглянути питання дотримання положень Регламенту Знам’янської міської ради шостого скликання на засіданні комісії, та надати інформацію сесії про прийняте рішення; апарату ради надавати на сайт Знам’янської міської ради та в газету «Знам’янські вісті» інформацію про неявку депутатів Знам’янської міської ради шостого скликання на пленарні засідання міської ради, з врахуванням наданих ними підтверджуючих документів про причини відсутності; зобов’язати депутатів Знам’янської міської ради шостого скликання виконувати Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про статус депутатів місцевих рад». 

У різному виступили депутати: Смик О.С. – про необхідність звернутись до обласної ради про вирішення питання недобудованої школи по вул. Луначарського – школа руйнується, в народі цей об’єкт отримав назву «об’єкту для відмивання коштів. На порозі літа – це осередок амброзії і інших порушень утримання території об’єкту незавершеного будівництва.

Секретар міської ради Адамович Н.А. проінформувала про лист-звернення міського голови і голови ветеранської організації про фінансову підтримку заходів по святкуванню 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

На сесії міської ради були присутні: депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай, прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Т.Шевцова, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, представники засобів масової інформації.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1057 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты