П`ятниця, 29.03.2024, 08:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 23 » Із сесії міської ради
10:59
Із сесії міської ради
 
12
Під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського відбулося пленарне засідання 73 сесії міської ради під час якого було розглянуто та прийнято відповідні рішення по 17 питанням.

На початку роботи сесії, міський голова вручив посвідчення та значок депутата міської ради Сокирку Володимиру Феліксовичу, якого визнано обраним та зареєстровано депутатом міської ради шостого скликання, замість вибулого депутата, від Знам’янської міської організації партії «Відродження». Координатор групи «Наша Знам’янка», що створена і діє в міській раді, Надія Іванівна Коленченко повідомила присутнім, що Володимир Феліксович написав заяву і ввійшов до складу зазначеної депутатської групи.

Під час розгляду питання щодо звіту міського голови про роботу виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2014 рік, Ігорем Борисовичем Крижановським було відмічено, що членами виконавчого комітету в кількості 14 осіб виконувалися функції та обов’язки, що покладені на них згідно чинного законодавства, а протягом року проведено 29 засідань виконавчого комітету Знам’янської міської ради. Ігор Борисович зазначив, що станом на 01.01.2015 року в місті вдалося виплатити в повному обсязі заробітну плату працівникам бюджетної сфери, в т.ч. за рахунок дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості. Міський голова подякував депутатам міської ради за співпрацю, небайдуже ставлення до вирішення питань місцевого значення, наголосив на тому, що пересічні громадяни міста, завдяки тісній співпраці з комунальним підприємством «ЗЖЕК №1», УМА та ЖКГ, виконавчим комітетом міської ради та депутатами, виконують свою важливу частину роботи, приймаючи участь у виконанні робіт із забезпечення життєдіяльності міста, зокрема ремонту покрівель, вуличного освітлення,  доріг тощо, на умовах співфінансування. 
12
 
Ігор Борисович коротко ознайомив присутніх з інформацією, що була отримана під час виїзного прийому голови ОДА 18.03.2015 року, який проводився в місті Знам’янці, а саме: повідомлення голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Анатолія Івановича Кузьменка про те, що у 2015 році заплановано завершення робіт по будівництву об’їзної дороги в обхід міста Знам’янка. Під час спілкування з головою ОДА піднімалося також питання добудови школи по вулиці Луначарського в місті Знам’янка. Міським головою Ігорем Борисовичем Крижановським з даного питання було зазначено, що добудова школи є важливим кроком до забезпечення якісного рівня освіти для дітей нашого міста і дасть можливість припинити навчання в ЗШ №2 та ЗШ №3 у дві зміни, як це є зараз. 

Звіт міського голови про роботу виконавчих органів Знам’янської міської ради буде оприлюднено на сайті міської ради та надруковано в газеті Знам’янської міської ради «Знам’янські вісті».

За результатами роботи, депутатами затверджено новий склад постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Знам`янської міської ради шостого скликання, прийняті рішення   «Про внесення доповнення до рішення міської ради від 23.01.2015 року №1610 «Про перелік об’єктів комунальної  власності міста, що пропонуються в оренду на конкурсних засадах в  2015 році», «Про списання з балансу комунального підприємства «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» основних засобів», «Про безкоштовну передачу у власність ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельної лінії від ЗТП- 117 до житлового будинку по вул. Примакова,66», а також: взято до відома інформації щодо ходу виконання  Міської програми з профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності серед неповнолітніх на період до 2015 року та Міської комплексної програми профілактики злочинності і правопорушень на 2011-2015 роки; підтримано та прийняті рішення щодо регулювання земельних відносин, а також внесено доповнення до Комплексної програми  запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру у місті Знам’янці на 2006-2010 роки   і на період до 2015 року та внесено зімни до Програми охорони навколишнього природного середовища м. Знам’янка на 2014-2015 роки. На сесії також було прийнято рішення щодо звернення депутатів Знам’янської міської ради Кіровоградської області, яке стосується недофінансування окремих галузей міста та заходів по забезпеченню завершення робіт на об’єктах незавершеного будівництва.

В різному секретар міської ради Надія Анатоліївна Адамович довела до відома присутніх інформацію щодо звернень, які надійшли на адресу виконавчого комітету від підприємств, установ, організацій різних форм власності, а також житлово-будівельних кооперативів по питанню встановлення пільгової ставки земельного податку або взагалі звільнення від нього. Надія Анатоліївна зазначила, що дане питання було обговорено на засіданні депутатських комісій 18.03.2015 року і за результатами обговорення прийнято рішення щодо підготовки та винесення даного питання на розгляд чергової сесії в квітні поточного року.

Міський голова Ігор Борисович Крижановський запросив присутніх 25 березня 2015 року об 11-00 годині на відкриття меморіальної дошки почесному громадянину міста Знам’янка, краєзнавцю, громадському діячу, нащадку шевченкового роду - Шкоді В’ячеславу Євгеновичу (1929-2011), що відбудеться на будівлі міського краєзнавчого музею (вул.Глібка, 28-В). 

Звернувся також міський голова до присутніх і з проханням приймати активну участь у реагуванні на випадки порушень правил торгівлі та законодавства у сфері торгівлі, зокрема щодо перевірки повноти  відображення переліку придбаних громадянином підакцизних товарів (тютюн, горілчані вироби, ПММ) у чеку, який зобов’язані видати покупцю. «На законодавчому рівні органи виконавчої влади не мають права втручатися у фінансово-господарську діяльність приватних підприємств - зазначив Ігор Борисович, - тому, було проведено наради та зустрічі з представниками бізнесу, що здійснюють реалізацію підакцизних товарів на території міста, а також громадських організацій, з питань повноти надходжень акцизного податку з підакцизних товарів до міського бюджету. Підготовлено відповідна інформація для оприлюднення на сайті міської ради, друку в газеті «Знам’янські вісті». Під час обговорення даної інформації, депутат міської ради Микола Макарович Терновий зауважив, що органи виконавчої влади не можуть втручатися в діяльність приватних підприємств, але громадські організації, комісії, що створені при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради мають право вивчати дане питання шляхом спостереження за фактичним товарообігом. За інформацією міського голови пропонується створити відповідну комісію за участю депутатів міської ради. Депутат міської ради Олександр Григорович Куцов вніс пропозицію щодо вивчення товарообігу підакцизних товарів протягом декількох днів з метою встановлення середньоденної суми отриманих доходів та обрахування орієнтовної суми отримання податку з підакцизних товарів. Ігор Борисович звернувся до депутата міської ради Олега Савелійович Антоненка з проханням довести до відома ветеранської організації дану інформацію та запропонував її членам долучитися до роботу в складі комісії з вивчення даного питання.

На сесії міської ради були присутні: депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай, старший прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури О.Загравенко, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, члени Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради Н.Клименко,І.Усаченко, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

Участь в роботі сесії, яка відбулася 20.03.2015 року, взяли 31 депутат міської ради, відсутні – 15 депутатів (по хворобі – 2 особи;  перебували у відпустці та за межами міста – 3; виробнича необхідність, відрядження – 4; не повідомили про причини відсутності – 6 депутатів міської ради).

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 977 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты