Четвер, 25.04.2024, 18:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 20 » Із сесії міської ради
12:52
Із сесії міської ради
12Під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського відбулося пленарне засідання 75 сесії міської ради, під час якого було розглянуто та прийнято відповідні рішення по 24 питаннях.
На початку роботи сесії міський голова привітав з днем народження депутатів міської ради Сокирка Володимира Феліксовича та Корнієнка Сергія Вікторовича.
За результатами роботи депутати міської ради одноголосно підтримали рішення «Про створення комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» та затвердили Статут даного підприємства. У зв’язку із прийняттям управлінських рішень щодо реформування житлово-комунального господарства в м.Знам’янка, з метою збереження та раціонального використання основних засобів, міська рада передала основні засоби КП «Знам’янська ЖЕК №1» та КП СМКП «Ритуал» на баланс управління МА та ЖКГ Знам’янської міської ради згідно акту-передачі.
Міська рада прийняла рішення, що стосувалися комунальної власності міста, а саме: внесення змін до рішень міської ради про безкоштовну передачу у власність ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельних ліній від ЗТП-185 до житлового будинку №91 по вул.Фрунзе; від ТП-176 до житлового будинку №8 по вул.Привокзальній; від ТП-182 до житлового будинку №8 по вул.Гагаріна; внесення змін до рішення міської ради про визначення у новій редакції території, у межах яких діють органи самоорганізації населення – будинкові та квартальні комітети, а також внесення доповнення до Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка на 2015 рік.
Депутати заслухали інформацію начальника управління соціального захисту населення А.Волошиної про хід виконання Міської програми збереження історичної пам’яті про Перемогу у Великій Вітчизняній війні. З метою врегулювання питання щодо надання фінансової підтримки громадським організаціям, міська рада внесла зміни до Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства.
З метою позитивних зрушень у соціальному середовищі м.Знам’янка, самоорганізації особистості, підтримки та визнання найбільш соціально вагомих громадсько-корисних досягнень людей, заохочення їх до подальшої активної участі у громадському житті, а також відзначення людей за особистий вагомий внесок у соціально-економічне, промислове, творче, культурне та політичне життя міста, міська рада затвердила Положення та склад оргкомітету щорічного міського конкурсу «Знам’янчанин року» у новій редакції. Також, міська рада прийняла рішення про встановлення пам’ятного знаку, що увічнює подвиг військових частин, які визволяли місто Знам’янку у роки війни.
З метою подальшого удосконалення роботи галузі охорони здоров’я міста міська рада затвердила Галузеву програму розвитку «Охорона здоров’я» міста Знам’янка на 2015-2020 роки, а також збереження Знам’янської міської станції швидкої і невідданої медичної допомоги, як цілісного майнового комплексу та забезпечення населення міста якісною доступною та ефективною екстреною медичною допомогою та, враховуючи структуру системи екстреної медичної допомоги (мережі) у Кіровоградській області, міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 21.12.2012р. №787 «Надати згоду на передачу цілісного майнового комплексу Знам’янської міської станції швидкої і невідкладної медичної допомоги без права відчуження майна та ліквідації юридичної особи без погодження із Знам’янською міською радою».
12З метою зменшення соціальної напруги в місті міська рада схвалила звернення до голови підкомітету з питань видатків Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Горбунова Олександра Володимировича, а також звернення до Кіровоградської обласної ради з проханням передати з комунальної власності територіальної громади області до комунальної власності територіальної громади міста Знам’янка два автомобілі УАЗ швидкої допомоги, що знаходиться на балансі Знам’янської міської станції швидкої і невідкладної медичної допомоги.
Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; надання згоди на складання технічної документації; уточнення площ земельних ділянок; врегулювання земельних відносин.
Не підтримали депутати проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.01.2015р. №1597 «Про ставки земельного податку у м.Знам’янка з 01.01.2015р. (відповідно до грошової оцінки земель міста)». Даний проект рішення направлено на доопрацювання.
У ході пленарного зсідання було підтримано депутатські запити депутатів: В.Ставицького, С.Бойко, В.Хохлова, Р.Гавилюк, .Качанова, М.Тернового.
Секретар міської ради Надія Анатоліївна Адамович довела до відома присутніх інформацію щодо звернень, які надійшли на адресу міської ради від народного депутата України О.Довгого, заступника міністра фінансів України Р.Качур, голови Кіровоградської обласної ради О.Чорноіваненка, а також депутатські звернення від народного депутата України І.Суслової. Також, Надія Анатоліївна повідомила депутатів про те, що в газеті «Знам’янські вісті» надрукована замітка мешканця міста про відвідування депутатами сесій міської ради. Міська рада вирішила опублікувати в газеті «Знам’янські вісті» список депутатів міської ради, які були відсутні на пленарному засіданні.
Міський голова І.Крижановський зачитав присутнім витяг з протоколу зборів колективу Знам’янської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги щодо ліквідації станції екстреної (швидкої) медичної допомоги як юридичної одиниці та переведення працюючих до Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф м.Кіровограда. Даний колектив шляхом голосування висловив своє бажання залишити Знам’янську станцію екстреної (швидкої) медичної допомоги як окрему юридичну одиницю.
Також, голова бюджетної комісії Л.Суслов довів до відома депутатів результати роботи постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста щодо преміювання керівного складу міськвиконкому відповідно до інформації керуючої справами міськвиконкому Л.Меренкової.
На сесії міської ради були присутні: прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Т.Шевцова, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, члени Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради Н.Клименко, І.Усаченко, представники громадських організацій та засобів масової інформації.
На пленарному засіданні були відступні депутати міської ради: О.Білієнко, Ю.Ковальчук, С.Корнієнко, В.Мамалат, А.Мороз, О.Філіпенко, Ю.Цирульніков.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 956 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 2.8/6

Кировоград: новости и сайты