Четвер, 18.04.2024, 21:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 22 » Із сесії міської ради
15:40
Із сесії міської ради
12
  Під головуванням міського голови І.Крижановського відбулося пленарне засідання 76 сесії Знам’янської міської ради Кіровоградської області шостого скликання.
  На початку пленарного засідання міський голова та секретар міської ради, присутні депутати привітали з днем народження депутатів міської ради Н.Лозан, В.Бойка, О.Кузіна, І.Качанова, О.Ковбасюка. 
  Міський голова вручив посвідчення та відзнаку «Мати-героїня» багатодітній мамі, мешканці нашого міста Лісяній Ларисі Михайлівні.
  Під час спільного засідання депутатських комісій, яке відбулося перед початком сесії під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Л.Суслова, було розглянуто та включено до порядку денного додатково два проекти рішень міської ради, а саме: 
«Про внесення доповнень до рішення міської ради від 05.02.2015 року №1628 «Про надання згоди». Рішення винесено постійною депутатською комісією міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста (гол. Л.Суслов). Доповнення, що пропонувалися внести до основного рішення, стосуються зобов’язань Знам’янської міської ради використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність майновий комплекс державного закладу «Відділкова лікарня станції Знам’янка» ДЗ «Одеська залізниця»;
12«Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 17 квітня 2015 року №1701 «Про проведення щорічного міського конкурсу «Знам’янчанин року». Проект рішення винесено депутатом міської ради, членом оргкомітету конкурсу «Знам’янчанин року» І.М. Савельєвим. Даним проектом рішення було запропоновано доповнити перелік номінацій Конкурсу та критерії оцінки номінантів, а саме:
кількість номінацій збільшено до 15;
доповнено перелік номінаціями та критеріями оцінки: «Захисник Вітчизни» - Знам’янчанин, що має особистий вагомий вклад у захисті Вітчизни; «Професіонал рятівник» - особистий внесок у рятуванні життя, здоров’я людей, та їх майна; «Волонтер року» - особистий внесок у зборі благодійних внесків та пожертв для учасників АТО та людей, що опинилися у складних життєвих умовах; «Керівник року» - високий рівень професіонального адміністрування, повага в колективі, ефективна робота підприємства, установи, організації; «Професіонал року державних установ та органів місцевого самоврядування» - професійна майстерність номінанта, особистий внесок у розвиток територіальної громади міста, установи чи організації, особисті якості та повага серед колективу.
Дані два проекти рішень під час розгляду їх на пленарному засіданні були одноголосно підтримані, як і інші 23 проекти, що були винесені на розгляд сімдесят шостої сесії Знам’янської міської ради Кіровоградської області шостого скликання.
В різному депутати заслухали інформації:
секретаря Знам’янської міської ради Н.Адамович щодо відповідей на звернення депутатського корпусу до народного депутата України О.Довгого та Міністерства фінансів України, які отримано на даний час. За результатами обговорення, враховуючи пропозицію депутата міської ради М.Тернового та незадоволення депутатів змістом отриманої інформації, прийнято протокольне доручення міської ради щодо необхідності підготовки та направлення повторного звернення до народного депутата України О.Довгого про надання обґрунтованих відповідей та власних пропозицій з проблемних питань міста Знам’янка, які потребують вирішення на рівні держави;
депутата міської ради, голову постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища І.Качанова про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту плану зонування території (зонінг) м. Знам'янка, Кіровоградської області, які тривають в місті відповідно до розпорядження міського голови від 27.04.2015 року №51. Необхідна інформація оприлюднена на головній сторінці та в розділі «Комунальне господарство. Архітектура та містобудування» офіційного веб-сайту Знам’янської міської ради, в газеті Знам’янської міської ради «Знам’янські вісті». Ознайомитися з оригіналами документів з даного питання можна в кабінеті №45 (ІІ поверх приміщення Знам’янської міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Жовтнева,17). Ігор Олексійович запросив присутніх до розгляду та пропозицій;
депутата міської ради, голову постійної депутатської комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності О.Смика щодо несумлінного ставлення мешканців деяких вулиць нашого міста в частині забезпечення та підтримання в належному санітарному стані дорожнього покриття наших вулиць, а саме: через засмічення проїжджих частин вулиць побутовим сміттям та будівельними відходами, самими ж мешканцями створюються сприятливі умови для розвитку збудників різних інфекцій, утворенню на вулицях «ухабів» та «ритвин». За результатами обговорення прийнято рішення щодо обговорення даного питання на черговій нараді голів будинкових та квартальних комітетів в частині організації та проведення ними роз’яснювальної роботи з мешканцями нашого міста з даного питання;
депутата міської ради, голову постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту С.Бойко щодо найскорішого розгляду питання, порушеного нею у депутатському запиті 17.04.2015 року, а саме: щодо звернення пенсіонерів, інвалідів міста та смт. Знам’янка Друга з проханням посприяти у вирішенні питання заміни «соціального таксі» на більш зручний автомобіль.     Прохання винайти можливість заміни незручного авто за рахунок автомобіля інших установ міста. Міським головою було дано доручення щодо обговорення можливих шляхів вирішення даного питання з відповідальними посадовими особами;
депутата міської ради А.Тесленка, який повідомив присутнім про розпуск у Знам’янській міській раді Кіровоградської області шостого скликання депутатської групи «Партія розвитку України»;
депутата міської ради В.Хохлова, який звернув увагу присутніх на необхідності забезпечення постійного дієвого контролю за станом та якістю виконання робіт, що проводяться за кошти бюджетів різних рівнів. Зокрема зупинився на питаннях якості капітального ремонту покрівлі житлового будинку №8 по вул. Привокзальній - покрівля знову протікає (роботи виконувалися у 2011 році), ремонту дорожнього покриття вулиць Леніна та Тельмана. Під час обговорення даного питання, міським головою І.Крижановським було відзначено, що причиною протікання покрівлі житлового будинку №8 по вул. Привокзальній, в першу чергу, ще на момент завершення робіт, стало недобросовісне ставлення мешканців будинку. Адже, одразу після завершення робіт по ремонту покрівлі, яка виконана з м’яких рулонних матеріалів, мешканці встановлювали телевізійні антени чим саме і пошкоджували її. Під час обговорення питання якості робіт по ремонту дорожнього покриття вулиць Леніна та Тельмана, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцьким було роз’яснено, що якість ремонтних робіт по ямковому ремонту вулиці Леніна перевірялася комісійно, в тому числі додатковий огляд відремонтованих ділянок доріг було проведено і на поточному тижні. На ділянках, що були відремонтовано пошкоджень не виявлено. На превеликий жаль виділених коштів не вистачає на проведення повного капітального ремонту вулиці, і саме тому вона потребує ремонту в інших місцях. Щодо якості робіт з ремонту дорожнього покриття частини вулиці Тельмана від вул. Леніна до кафе «Південне», то управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради було проведено відповідну роботу, а виконавцем робіт – філією «Знам’янський райавтодор» - недоліки в ремонті дорожнього покриття було усунуто. На превеликий жаль дана ділянка дороги, яка вже декілька років частково ремонтується, вимагає більшого фінансового ресурсу та виконання додаткового обсягу робіт.
  На сесії міської ради були присутні: голова Знам’янської Другої селищної ради С.Філіпенко, прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Т.Шевцова, голова Знам’янської міської організації ВО «Батьківщина» І.Зіньковська, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, представники засобів масової інформації.
  Участь в роботі сесії, яка відбулася 22.05.2015 року, взяли 30 депутатів міської ради, відсутні – 16 депутатів ( О.Білієнко, Р.Гаврилюк, Ю.Галицький, Р.Іванов, Ю.Ковальчук, О.Ковбасюк, Р.Корж, С.Корнієнко, Л.Маковій, В.Мамалат, А.Мороз, І.Нетреба, В.Ставицький, О.Філіпенко, Ф.Щербина, Ю.Цирульніков).


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1099 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 4.1/9

Кировоград: новости и сайты