Субота, 20.04.2024, 03:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 21 » Із сесії міської ради
22:01
Із сесії міської ради
 
12
Під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського відбулося засідання 77 сесії Знам’янської міської ради. На розгляд  депутатів було винесено 14 проектів рішень міської ради.  За результатами розгляду – прийнято 14 рішень.

На початку роботи міський голова  І.Крижановський та секретар міської ради Н.Адамович, присутні депутати привітали колег депутатів, які працюють у галузі «Охорона здоров’я» з Днем медичного працівника, побажали їм міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою. Також присутні привітали з днями народження депутатів міської ради А.Тесленка, Ф.Щербину, В.Хохлова. 

Під час пленарного засідання депутатами внесено зміни до рішення міської ради від 05.02.2015р. №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік», взято до відома інформацію про хід виконання Міської програми передачі гуртожитку у власність територіальної громади м. Знам’янка на 2013-2015 роки, прийнято рішення щодо питань регулювання земельних відносин тощо.

Інформацію Знам’янського МВ УМВС України «Про стан забезпечення охорони громадського порядку, прав і свобод громадян на території міста Знам’янка» депутатами було  взято до відома, а також вирішено: звернути увагу керівництва Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області на необхідність постійної та системної співпраці з міською радою у вирішенні актуальних питань місцевої громади з охорони громадського порядку; звернутися до Міністерства внутрішніх справ України щодо відміни незаконних дій Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області в частині реєстрації установи на території іншої ради, а саме – Дмитрівської сільської ради Знам’янського району Кіровоградської області, та вжиття заходів щодо перереєстрації Знам’янського міського відділу УМВС України в Кіровоградській області за місцем його фактичного розташування за адресою: Кіровоградська обл., м. Знам’янка, вул. Київська, 25.

Міська рада внесла зміни та доповнення до рішення міської ради   від   23.01.2015 року № 1597 "Про ставки земельного податку у м. Знам’янка з 01.01.2015 року (відповідно до грошової оцінки земель міста)” в частині справляння  земельного податку за земельні ділянки  гаражно-будівельних  кооперативів та земельні ділянки під індивідуальним гаражним будівництвом, затвердивши  з 01.01.2016 року ставку податку за земельну ділянку для даних категорій, % від нормативної грошової оцінки, у розмірі 0,8.

Депутати підтримали рішення «Про погодження трудового колективу Локомотивного депо Знам’янка Державного підприємства    «Одеська залізниця»  на відзначення Почесною відзнакою Кіровоградської області „Честь і слава Кіровоградщини” та «Про погодження кандидатури генерального директора    ТОВ „ГЕОІД” Кліпацького С.В. на відзначення Почесною відзнакою   Кіровоградської області „Честь і слава Кіровоградщини”.

Підтримано було і звернення депутатів Знам’янської міської ради шостого скликання, що вносилося фракцією міської організації ВО «Батьківщина», до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо перегляду тарифів у сфері енергетики, житлово-комунальних послуг та індексації зарплат і пенсій на рівень інфляції.

Депутатами було прийнято рішення «Про прийняття на баланс ділянки державної  автомобільної дороги загального користування М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине від км 0+000 до км 1+100», відповідно до якого на баланс управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради було прийнято дану ділянку державної автомобільної дороги з постановленням на баланс та послідуючим утриманням і обслуговуванням, а також присвоєна назва вулиці, на якій розташована дана ділянка – Чорноліська.

В різному виступили депутати міської ради та керівники структурних підрозділів апарату управління міської ради. Зокрема, секретарем міської ради Надією Анатоліївною Адамович було зачитано депутатам відповідь Знам’янського УЕГГ щодо звернення депутатів та мешканців міста по питанню якості природнього газу, що постачається споживачам. Своїм листом підприємство запевняє, що контроль за якість природного газу здійснюється дієвий та постійний, а його якість відповідає нормативним показникам.

Отримали також депутати інформацію щодо розгляду звернення депутатського корпусу  про можливість скасування реверсної дотації (вилучення з міського бюджету)  Міністерством фінансів України. На превеликий жаль, на даний час, не вбачається можливим зменшити чи навіть повністю скасувати для нашого міста реверсну дотацію.

Голова комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища Ігор Олексійович Качанов запросив депутатів міської ради взяти участь у прилюдному експонуванні Плану зонування (зонінг) території м.Знам’янка Кіровоградської області, яке відбудеться 24.06.2015 року о 13.30 у залі засідань міської ради, за участі представників ДП Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» ім. Ю.М. Білоконя. Міським головою запропоновано провести з даного питання День депутата, а всім депутатам долучитися до участі в заході.

Депутат міської ради Володимир  Васильович Бойко порушив питання встановлення та повірки лічильників обліку питної води в частині виконавця даних робіт та їх оплати. Начальником управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Любов Олександрівною Лаптєвою було проінформовано з даного питання про те, що, за даними ОКВП «Дніпро-Кіровоград» на сьогоднішній день, тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення не містять витрат на проведення планових періодичних повірок, обслуговування і ремонт квартирних засобів обліку холодної води, у тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки, розпломбування та опломбування. На виконання вимог Закону України від 24.06.2004 р. №1875-IV «Про житлово-комунальні послуги» (із змінами) Кабінетом Міністрів України постановою від 1 жовтня 2014 р № 532 внесено зміни до постанови КМУ від 1 червня 2011 р.№ 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», а саме - доповнено її «Порядком формування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)». Згідно даної постанови ОКВП «Дніпро-Кіровоград» виконано розрахунки тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) та подано на розгляд Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. 

Депутат міської ради Олег Степанович Смик порушив питання про те, чи отримають  споживачі даних послуг, які вже оплатили планову періодичну повірку, обслуговування і ремонт квартирних засобів обліку холодної води, у тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки, розпломбування та опломбування, компенсацію власних витрат.

Депутат міської ради Володимир Федорович Калюжний вкотре звернувся з питання щодо приведення у належний санітарний стан території незавершеного будівництва по пров. Толстого, запропонував розглянути можливість розірвання договору оренди. Дано відповідне доручення юридичному відділу виконавчого комітету (нач. Ю.Данільченко) вивчити умови договору-оренди.

На виконання протокольного доручення  75-ої сесії міської ради від 17.04.2015 року начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Любов Олександрівна Лаптєва коротко проінформувала про стан діяльності новоствореного комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг», а саме, відзначила, що відповідно до рішення міської ради, підприємство та Статут зареєстровано, дані про нього внесено до Єдиного державного реєстру фізичних та юридичних осіб. 

Т.в.о. першого заступника міського голови – начальником фінансового управління виконавчого комітету Знам’янської міської ради Тетяною Анатоліївною Іваськів було доведено до відома присутніх інформацію щодо:  стану виконання міського бюджету; питання проходження процедури прийняття з державної в комунальну власність ДЗ «Відділкова лікарня станції Знам’янка «ДП «Одеська залізниця» (міською радою прийнято всі необхідні на даний час рішення; пакет документів, відповідно до встановлених вимог, направлено до профільних міністерств, триває підготовка Кабінетом Міністрів України відповідного подання до Верховної Ради України проекту рішення по восьми закладам охорони здоров’я, у тому числі і по ДЗ «Відділкова лікарня станції Знам’янка «ДП «Одеська залізниця»). Повідомила також Тетяна Анатоліївна і про те, що на чергове засідання Кіровоградської обласної ради виноситься проект рішення «Про схвалення проекту Перспективного плану формування територій громад Кіровоградської області», який не було прийнято на минулій сесії обласної ради. Не схвалення зазначеного Перспективного плану поставить під сумнів можливість у подальшому фінансування регіону за рахунок фонду регіонального розвитку. Запрошено було також депутатів взяти участь у формуванні Стратегії регіонального розвитку до 2020 року, зокрема в частині надання своїх пропозицій щодо перспектив розвитку міста. Депутатом Хохловим Володимиром Миколайовичем було запропоновано розглянути питання створення в подальшому пляжного місця відпочинку для мешканців міста.

На пленарному засіданні були прийняті й інші питання порядку денного, що були винесені на розгляд сімдесят сьомої сесії Знам’янської міської ради Кіровоградської області шостого скликання. Зі змістом рішень міської ради можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Знам’янської міської ради.

На сесії міської ради були присутні: прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Т.Шевцова, голова Знам’янської міської організації ВО «Батьківщина» І.Зіньковська, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, представники засобів масової інформації.

Участь в роботі сесії, яка відбулася 19.06.2015 року, взяли 28 депутатів міської ради, відсутні – 18 депутатів (О.Антоненко, С.Бойко, О.Білієнко, Р.Гаврилюк, Ю.Галицький, Р.Іванов, Ю.Ковальчук, Р.Корж, С.Корнієнко, О.Куцов, Н.Лозан, В.Мамалат, В.Сокирко, А.Мороз, В.Силко, А.Тесленко, О.Філіпенко, Ю.Цирульніков).



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1121 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты