Четвер, 18.04.2024, 02:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 24 » Із сесії міської ради
11:55
Із сесії міської ради
12
Під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського відбулося засідання 78 сесії Знам’янської міської ради. 

На початку роботи, міський голова та секретар міської ради, присутні депутати  привітали колег депутатів В.Галицького, Н.Коленченко, В.Мамалата, О.Колєснікова з днями народження. 

Під час пленарного засідання депутатами: внесено зміни до рішення міської ради від 05.02.2015р. №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік» та затверджено звіт про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2015 року; взято до відома інформації про стан виконання рішень міської ради шостого скликання за 2 півріччя 2014 року – 1 півріччя 2015 року та про хід виконання Міської цільової програми працевлаштування молоді на 2013-2015 роки; прийнято рішення щодо питань регулювання земельних відносин, майна комунальної власності тощо.

12
Проект рішення міської ради «Про затвердження проекту плану зонування території (зонінг) міста Знам’янка Кіровоградської області», який представив депутатам голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища І.Качанов було підтримано депутатам міської ради за результатами обговорення одноголосно. Проект плану зонування території (зонінг) міста Знам’янка Кіровоградської області пройшов необхідні процедури громадського обговорення та прилюдного експонування. 
В різному виступили депутати міської ради та керівники структурних підрозділів апарату управління міської ради. Зокрема, секретарем міської ради Надією Анатоліївною Адамович було доведено до відома присутніх інформацію щодо питань і пропозицій від оргкомітету, громадських організацій і мешканців міста., з якими вони зверталися після підведення підсумків щорічного конкурсу «Знам’янчанин року». Було відмічено, що для підтримки, реалізації та визнання вагомих досягнень наших мешканців в професійній і громадській сфері, до святкування Дня міста, проводиться щорічний конкурс «Знам’янчанин року». Рішенням сесії міської ради депутати затвердили п'ятнадцять номінацій конкурсу і склад організаційного комітету. Було висловлено наступні пропозиції:
Про номінації:
-враховуючи, що значна кількість мешканців працівники залізниці – надійшла пропозиція виділити залізничникам три номінації;
-міська ветеранська організація наполягає на тому, що безпідставно ліквідували номінацію «Громадський лідер року»;
-для виваженого визначення лідера освіти, запропоновано розділити номінації на три: шкільної, дошкільної, професійно-технічної;
-запропоновано доповнити номінацією «Професіонал року у сфері журналістики та краєзнавства».
Щодо умов конкурсу:
-не всі конкурси необхідно проводити до Дня міста, ряд конкурсів пропонується провести до професійних свят учасників, це забезпечить масовість в участі і розповсюдження кращих досягнень, із врученням нагород в трудових колективах;
-конкурси необхідно проводити в три етапи:
1)розгляд клопотань та реєстрація претендентів;
2)професійне тестування, творчі випробування, огляд досягнень;
3)визначення переможців;
-не потрібно таке велике журі, зараз – 19 осіб, достатньо – 5-7 осіб.

За результатами обговорення піднятого питання, було прийнято протокольне доручення щодо уточнення Положення про проведення щорічного міського конкурсу «Знам’янчанин року», з врахуванням пропозицій, залученням керівників та фахівців всіх галузей, та винесення його на розгляд вересневої сесії міської ради.

Отримали також депутати письмове звернення секретаря міської ради Надії Анатоліївни Адамович, як голови міського Координаційного центру надання допомоги воїнам АТО та членам їх сімей, щодо  підтримати української армії шляхом надання благодійної допомоги на рахунок цільового благодійного рахунку підтримки воїнів АТО та членів їх сімей.

Депутат міської ради Олег Степанович Смик підняв питання необхідності боротьби з карантинними рослинами на території міста, зокрема в приватному секторі, на території прилеглій до недобудованого приміщення школи по вулиці Луначарського тощо. За результатами  обговорення були підтримані пропозиції щодо необхідності розроблення та реалізації короткотермінового плану дій по боротьбі з карантинними рослинами на території міста, а саме: звернути увагу мешканців приватного сектору на  необхідність утримання в належному санітарному стані прибудинкової  території, що прилегла до їх житлових будинків; управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства провести роз’яснювальну роботу серед населення міста, підприємств, установ та організацій різних форм власності  з даного питання шляхом оприлюднення інформаційних матеріалів на сайті міської ради, в газеті «Знам’янські вісті», оголошення через радіомережу тощо.     
    
В.о. першого заступника міського голови – начальником фінансового управління виконавчого комітету Знам’янської міської ради Тетяною Анатоліївною Іваськів було доведено до відома присутніх інформацію щодо стану виконання рішення міської ради від 19.06.2015 року №1751 «Про  прийняття у комунальну власність територіальної громади міста в особі Знам’янської міської ради Кіровоградської області відумерлої спадщини» в частині фактичного надходження коштів на рахунки міської ради. Надала пропозиції щодо напрямків використання коштів (фінансування придбання інвентарю для пришкільних таборів, збільшення фінансування допомоги для важкохворих дітей) та запропонувала депутатам погодити їх розподіл на наступній сесії міської ради під час внесення змін до міського бюджету. Доповіла Тетяна Анатоліївна і про результати зустрічі з заступником голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Коваленком Сергієм Петровичем в частині співпраці обласної адміністрації, міської влади та комунального підприємства «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради, а саме: можливості придбання курсовок чи путівок для лікування та реабілітації ветеранів війни, учасників АТО.

Депутат міської ради Володимир Миколайович Хохлов підняв питання щодо перевиконання міського бюджету та напрямків використання коштів, що надходять.  В.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління виконавчого комітету Знам’янської міської ради Тетяна Анатоліївна Іваськів наголосила на тому, що звіт про виконання міського бюджету містить всі необхідні дані, а коштів на перспективу не вистачає до кінця року по тим галузям, де фінансування здійснюється державою. Також звернувся депутат із запитанням, яке турбує мешканців міста та працівників відділової лікарні в частині можливого функціонування на базі медичного закладу реабілітаційного центру для учасників АТО.  Як зазначив міський голова Ігор Борисович Крижановський, саме можливість  оздоровлення учасників АТО в бальнеологічній лікарні була  запропонована заступнику голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Коваленку Сергію Петровичу під зустрічі, як альтернативний варіант.

Начальник відділу земельних питань Грицюк Алла Анатоліївна та начальник юридичного відділу Данільченко Юрій Володимирович довели до відома присутніх депутатів інформацію щодо звернень громадян міста, яким було відмовлено в затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), до виконавчого комітету міської ради в частині захисту їх прав споживачів, а також думки щодо вирішення питання впливу на діяльність фізичної особи підприємця, який здійснює розроблення технічної документації, що не відповідає рішенню сесії Знам’янської міської ради, тим самим порушує права мешканців нашого міста, що звертаються до нього для отримання послуг. В обговоренні даного питання взяли участь міський голова Ігор Борисович Крижановський, депутат міської ради Олександр Григорович Куцов. За результатами обговорення було прийнято рішення щодо надання доручення юридичному відділу (нач. Ю.Данільченко), відділу земельних питань (нач. А.Грицюк), постійній комісії з питань землекористування та будівництва (гол. І.Савельєв) комісійно вивчити питання діяльності фізичної особи підприємця, який здійснює розроблення технічної документації, що не відповідає рішенню сесії Знам’янської міської ради, надати свої пропозиції.

Депутат міської ради Володимир  Васильович Бойко запропонував депутатам міської ради підготувати та направити  звернення до Президента України щодо необхідності прискорення врегулювання військового конфлікту на Сході України. 

Міський голова Ігор Борисович Крижановський запросив присутніх прийняти участь  у церемонії нагородження переможців щорічного міського конкурсу "Знам'янчанин року", яка відбудеться 31 липня 2015 року в міському Палаці культури о 15.00 год., а також разом з родинами завітати 02 серпня 2015 року до міського парку відпочинку для святкування Дня міста.

На сесії міської ради були присутні: керуюча справами міськвиконкому Л.Меренкова, начальники управлінь та відділів міськвиконкому та комунальних підприємств міста, помічник депутата міської ради О.Антоненка – Євтушенко В.П., голова квартального комітету №13 Каратєєв С. В., представники засобів масової інформації.
Участь в роботі сесії, яка відбулася 24.07.2015 року, взяли 28 депутатів міської ради, відсутні – 18 депутатів (С.Бойко, О.Білієнко, М.Бодня, Ю.Галицький, В.Кадацький, В.Калюжний, О.Колєсніков, Ю.Ковальчук, О.Кузін, С.Корнієнко, В.Мамалат,  А.Мороз, Л.Суслов, В.Ставицький, М.Терновий, С.Постика, О.Філіпенко, Ю.Цирульніков).

Зі змістом рішень міської ради можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Знам’янської міської ради.








  
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1098 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.4/7

Кировоград: новости и сайты