Четвер, 28.03.2024, 20:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 21 » Із сесії міської ради
13:35
Із сесії міської ради
12
  Під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського відбулося пленарне засідання 79 сесії Знам’янської міської ради. 
  На початку роботи пленарного засідання депутати та всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять земляків - Носкової Катерини Володимирівни, яка загинула під час антитерористичної операції, віддавши життя за Україну, та головного лікаря ДЗ «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця» Тимошенка Сергія Миколайовича. 
  Під час пленарного засідання депутатами внесено зміни до рішення міської ради від 05.02.2015р. №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік», а саме збільшивши: доходи та видатки міського бюджету без урахування міжбюджетних трансфертів на 1900,0 тис.грн; профіцит загального фонду міського бюджету на суму 336,0 тис.грн, напрямком використання якого визначивши передачу коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального форду). Кошти від умерлої спадщини, що надійшли до міського бюджету спрямувати у 2015 році у сумі 38,0 тис.грн. на надання матеріальної допомоги важкохворим дітям, в тому числі на придбання медикаментів і оплату послуг у спеціальних медичних закладах усіх форм власності.
  Міська рада заслухала інформацію Знам’янського міжрайонного прокурора О.Голобенка про стан законності на території міста Знам’янка у 1 півріччі 2015 року. Також, міська рада заслухала інформації 
12начальників відділів та управлінь про хід виконання Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; розвитку та вдосконалення ринків; правової освіти населення, які взяті до відома.
  Розглянувши звернення голів правління ОСББ «Зодіак-Знам’янка» Л.Горбань, «Інтернаціональна,10/12» В.Романової, «Енергетик 19» І.Смуглія, міська рада виключила з переліку об’єктів комунальної власності міста житлові будинки №109 по вул.Калініна, №10/12 по вул.Інтернаціональній та №19 по вул.Енергетиків.
Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про передачу цілісних майнових комплексів державних закладів охорони здоров’я у власність територіальних громад», міська рада прийняла у комунальну власність територіальної громади міста в особі Знам’янської міської ради Кіровоградської області цілісний майновий комплекс Державний заклад «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця».
  Також, міська рада підтримала звернення Знам’янської міської громадської організації «Союз-Чорнобиль-Україна» до Прем’єр-міністра України А.Яценюка, голови Верховної Ради України В.Гройсмана, народного депутата України О.Довгого щодо соціального захисту громадян постраждалих в Чорнобильській катастрофі.
  Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою; затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; врегулювання земельних відносин; затвердження технічної документації із землеустрою.
  У різному секретар міської ради Н.Адамович проінформувала депутатів про те, що міська рада отримала відповідь від Міністерства енергетики та вугільної промисловості України стосовно тарифів на житлово-комунальні послуги, електричну енергію та природний газ для населення. Депутати міської ради вирішили звернутися до Кабінету Міністрів України та Міністерства енергетики та вугільної промисловості України за більш детальним роз’ясненням щодо формування тарифів та напрямків використання коштів у галузі інфраструктури розвитку.
  На сесії міської ради були присутні: Знам’янський міжрайонний прокурор О.Глобенко, депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, представники засобів масової інформації.
  Участь в роботі сесії, яка відбулася 21.08.2015 року, взяли 29 депутатів міської ради, відсутні – 17 депутатів (О.Білієнко, Ю.Ковальчук, Р.Корж, С.Корнієнко, Н.Лозан, В.Мамалат, В.Силко, А.Тесленко, О.Філіпенко, Ю.Цирульніков, Постика С.М., Луц О.І., Клімова С.В., Ковбасюк О.М., Блюм В.Г., Бодня М.А., Колєсніков О.М. ).

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1016 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 3.8/10

Кировоград: новости и сайты