Вівторок, 16.04.2024, 08:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 18 » Із сесії міської ради
14:53
Із сесії міської ради
12
Під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського відбулося засідання 80 сесії Знам’янської міської ради. 

Перед початком роботи міський голова представив присутнім нового начальника Знам’янської ОДПІ ГУ ДФС у  Кіровоградській області Козіна Павла Івановича, який був призначений на дану посаду відповідно до наказу голови Державної фіскальної служби України 04.09.2015 року. Депутати та міський голова висловили побажання щодо майбутньої плідної співпраці зі Зням’янською ОДПІ під керівництвом  новопризначеного начальника,  особливо щодо сплати платниками податків акцизного збору, орендної плати за землю тощо.

На початку роботи, міський голова та секретар міської ради, присутні депутати  привітали колег депутатів О.Куцова, Н.Адамович, А.Мороза, Л.Суслова, Ю.Цирульнікова з днями народження. До розгляду на пленарному засіданні було винесено 22 проекти рішень.

12
Під час пленарного засідання депутатами: внесено зміни до рішення міської ради від 05.02.2015р. №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік»; взято до відома інформації про хід виконання міських програм - Міської програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м. Знам’янка на 2013-2015 роки; програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2011-2015 роки; Міської програми підтримки хореографії та розвитку масового танцювального руху у місті Знам’янка на період до 2015 року. Прийняті рішення щодо питань регулювання земельних відносин, майна комунальної власності, проектної документації тощо. 

Після тривалого обговорення, врахування зауважень та пропозиції, що надійшли від депутата обласної ради В.Джулая, депутатів міської ради О.Смика та В.Ставицького під час та після засідання депутатських комісій, а також на пленарному засіданні, депутатами був підтриманий проект рішення «Про реорганізацію шляхом перетворення Державного закладу «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця» прийнятого до комунальної власності міста» відповідно до якого: з  01.01.2016 року буде припинено шляхом реорганізації (перетворення) Державний заклад «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця» на комунальний заклад «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка», створено комісію з реорганізації закладу, установлено строк заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи, що припиняється шляхом реорганізації (перетворення), затверджено статут комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» тощо. В обговоренні питання взяли участь депутати міської ради О.Смик, М.Терновий, В.Блюм, В.ставицький, В.Хохлов, О.Куцов, т.в.о. першого заступника міського голови, начальник фінансового управління міськвиконкому Т.Іваськів, в.о. головного лікаря Державний заклад «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця» Л.Полєжай.

Розглянувши пропозиції голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності О.Смика про висунення кандидатури  депутата Знам’янської міської ради Блюма Вільгельма Готлібовича для представлення до нагородження відзнакою Президента України медаллю «За працю та звитягу» міська рада підтримала рішення «Про висунення кандидатури Блюма В.Г депутата Знам’янської міської ради для представлення до нагородження відзнакою Президента України медаллю «За працю та звитягу».

Проект рішення «Про перейменування вулиць» було знято з розгляду за результатами пропозицій, наданих під час його розгляду на депутатських комісіях. Депутати мотивували його зняття у зв’язку із виборчим процесом, що розпочато та подальшою необхідністю внесення відповідних змін до назв вулиць в документах відділу ведення державного реєстру виборців, територіальної виборчої комісії тощо. Запропоновано розглянути дане питання в листопаді поточного року. 

Після доопрацювання членами постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Знам’янка на 2016-2020 роки депутатами міської ради було розглянуто даний проект. Рішення не було підтримано під час голосування його «за основу». В обговоренні даного питання прийняли участь міський голова І.Крижановський, начальник управління МА та ЖКГ Л.Лаптєва.

На сесії міської ради були присутні: депутат обласної ради С.Кліпацький, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, керуюча справами міськвиконкому Л.Меренкова, прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури М. Нельга, в.о. головного лікаря Державний заклад «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця» Л.Полєжай, завідувач Знам’янським міжрайонним сектором Кіровоградського міськрайонного відділу головного управління Держсанепідслужби у Кіровоградській області С.Манько, начальники управлінь та відділів міськвиконкому та комунальних підприємств міста, представники засобів масової інформації. 

Участь в роботі сесії, яка відбулася 18.09.2015 року, взяли 34 депутати міської ради, відсутні – 12 депутатів (О.Антоненко, О.Білієнко, Ю.Галицький, Л.Делістьянов, Ю.Ковальчук, Н.Коленченко, Н.Корж, С.Корнієнко, Н.Лозан, Л.Суслов, О.Філіпенко, Ю.Цирульніков).

Після опрацювання всіх рішень, з їх змістом можна буде ознайомитися на офіційному веб-сайті Знам’янської міської ради у розділі «Міська рада» - «Рішення міської ради».



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1268 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/8

Кировоград: новости и сайты