П`ятниця, 26.04.2024, 07:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Із сесії міської ради
08:03
Із сесії міської ради
12
Під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського відбулося засідання 82 сесії Знам’янської міської ради  шостого скликання, яке в поточній каденції було останнім. 

Перед початком роботи міський голова запропонував вшанувати хвилиною мовчання депутата міської ради шостого скликання Іванова Володимира Вікторовича, який пішов з життя на початку 2015 року та героїв нашого міста Голого Віктора Анатолійовича, Цуркана Дмитра Володимировича та Носкову Катерину Володимирівну, які загинули у боротьбі за незалежність та державний суверенітет під час виконання бойових завдань у зоні проведення АТО.

Враховуючи необхідність скасування рішення міської ради від 18.09.2015 року №1813 «Про надання дозволу на безоплатну передачу робочого проекту», до початку роботи пленарного засідання депутатами було проведено спільне засідання депутатських комісій на якому вони розглянули відповідний проект рішення. Беручи до уваги той факт, що роботи по реалізації проекту «Реконструкція пішохідного переходу від залізничного вокзалу для мешканців південного мікрорайону та працівників обласної бальнеологічної лікарні по вул. Макаренко в м. Знам'янка Кіровоградської області» будуть виконуватись управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради (нач. Л.Лаптєва), безоплатна передачу з балансу  управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради на баланс управління капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації робочого проекту по даному об’єкту втратила необхідність. Відповідно до роз’яснень начальника юридичного відділу Ю.Данільченка,  вразі якщо рішення міської ради не було виконаним, вона має право його скасувати. Проект рішення було запропоновано включити до порядку денного.
12

До розгляду на пленарному засіданні було винесено 26 проектів рішень. Під час обговорення порядку денного, два альтернативні проекти рішення щодо розгляду заяви приватної особи в частині надання їй згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки були зняті з розгляду. 

Під час пленарного засідання депутатами внесено зміни до рішення міської ради  від 05 лютого 2015 року №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік» відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів; взято до відома звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2015 року; внесено зміни до рішення міської ради від 31.05.2013р. №943 «Про затвердження Програми занятості населення м. Знам’янки Кіровоградської області на період до 2017 року». 

Депутатами взято до відома інформації щодо ходу виконання міських програм у 2015 році: Програми охорони навколишнього природного середовища м. Знам’янка на 2014-2015 роки; Програми енергоефективності м. Знам’янка на 2014-2018 роки; Міської програми патріотичного виховання населення на період до 2017 року; Міської програми по оздоровленню і відпочинку дітей на 2014-2017 роки; Програми забезпечення проведення аукціонів з набуття права оренди  та продажу земельних ділянок на території м.Знам’янка на 2013-2015 роки Програми розвитку земельних відносин в м.Знам’янка на 2007-2015 роки. Рішення щодо питань регулювання земельних відносин, майна комунальної власності отримали більшість голосів. 

Враховуючи стан виконання депутатських запитів протягом 01.09.2014 року – 01.09.2015 року, депутати залишили на контролі та виконанні відповідних структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради 16 депутатських запитів із 66, що надійшли за даний період.

Наприкінці роботи пленарного засідання, міський голова Ігор Борисович Крижановський подякував присутнім депутатам за розуміння та співпрацю, професійність та виваженість у прийнятті рішень протягом каденції Знам’янської міської ради шостого скликання.

На сесії міської ради були присутні: депутат обласної ради С.Кліпацький, в.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління Т.Іваськів, керуюча справами міськвиконкому Л.Меренкова, прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Т.Шевцова, голова міської організації ветеранів Г.Бабійчук, члени органів самоорганізації населення – голова квартального комітету С.Каратєєв, секретарі житлових будинків Н.Іванова та М.Поліщук, начальники управлінь та відділів міськвиконкому та комунальних підприємств міста, представники засобів масової інформації. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 958 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты