Четвер, 25.04.2024, 10:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Січень » 26 » Із сесії міської ради
09:53
Із сесії міської ради
12
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка відбулася чергова шоста сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання. На початку пленарного засідання міський голова у своїй промові відзначив, що сьогодні країна відзначає 97- у річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки й річницю від Дня проголошення Соборності України. 

Кожен з нас, - відзначив Сергій Іванович, -  повинен усвідомлювати, що лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти великої мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою будуть пишатися наші нащадки. 

Присутні  вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять загиблих борців за цілісність та незалежність України. За пропозицією міського голови, була оголошена перерва в засіданні сесії міської ради, під час якої, представники депутатського корпусу взяли участь в урочистому мітингу з нагоди відзначення 97- ої річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки й річниці від Дня проголошення Соборності України.

Після перерви, до початку розгляду питань порядку денного, міський голова зачитав повідомлення про створення у Знам’янській міській раді сьомого скликання фракції ВО «Батьківщина» (до складу якої ввійшли: І.В.Зіньковська, О.М.Кузін, С.В.Каратєєв, І.О.Ратушна). Головою фракції обрано Ірину Валентинівну Зіньковську.

Після розгляду зауважень та пропозицій  депутатських комісій, що відбулися 19 та 20 січня поточного року, було затверджено  порядок денний зі змінами та доповненнями. 

За результатами таємного голосування, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів затверджено Гребенюка Сергія Анатолійовича, керуючою справами (секретарем) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушну Ірину Олександрівну, яка, після свого затвердження, склала з себе повноваження депутата міської ради сьомого скликання. Дообрання членів виконавчого комітету Знам’янської міської ради сьомого скликання та обрання секретаря міської ради запропоновано провести на позачерговій сесії міської ради. Депутати також підтримали  інші рішення, що були включені до порядку денного, надано доручення та пропозиції. Перелік прийнятих рішень буде оприлюднено в газеті «Знам’янські вісті», а з текстами рішень можна буде ознайомитися на сайті міської ради.

В обговоренні питань порядку денного взяли участь депутати міської ради: С.Кліпацький, Н.Тесленко, А.Тесленко, С.Каратєєв, С.Лєвінте, Н.Данасієнко, М.Терновий, С.Бойко, В.Мацко, Ю.Майборода, К.Пастух та інші.

Під час проведення сесії міської ради, депутату Знам’янської міської ради сьомого скликання Тишкевич Наталії Миколаївні, за представленням ГУНП в Кіровоградській області, було вручено ордену «За гідність та патріотизм» від Всеукраїнського об’єднання «КРАЇНА».
В роботі сесії міської ради взяли участь: А.Тесленко – депутат Кіровоградської обласної ради, Т.Шевцова – прокурор Знам’янської місцевої прокуратури, члени виконавчого комітету, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, члени органів самоорганізації населення, представники засобів масової інформації, міських громадських організацій та міських організацій політичних партій.

На сесії міської ради були відсутні 3 депутати міської ради: C.Гуров, Є.Ліщенко, О.Щава.

Начальник відділу по обслуговування ради
Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1157 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.9/7

Кировоград: новости и сайты