Четвер, 25.04.2024, 15:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 23 » Із сесії міської ради
13:26
Із сесії міської ради
12
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, відбулася чергова двадцять шоста сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання. Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання героїв-знам’янчан, що загинули під час проведення антитерористичної операції.

В цей день пролунали слова привітання з Днем народження для депутатів міської ради Ю.Майбороди, О.Карнаух, секретаря міської ради Н.Клименко. 

Грамоту військової частини за допомогу, підтримку та небайдужість до української армії  отримав депутат міської ради А.П.Мороз.

Голова постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста М.Терновий оголосив протокольне рішення комісії від 20.01.2017 року. Відповідно до зазначеного протоколу, внесено зміни до складу  постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Знам`янської міської ради сьомого скликання, а саме: звільнено Тернового Миколу Макаровича від обов’язків голови постійної комісії, залишивши його членом даної комісії; обрано: головою постійної комісії  Данасієнко Нелю Михайлівну, звільнивши її від обов’язків заступника голови постійної комісії; заступником голови постійної комісії  Мороза Андрія Івановича; секретарем постійної комісії перезатверджено Тесленко Наталію Олександрівну. 

До порядку денного сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання було включено 48 проектів рішень. Міська рада затвердила зі змінами та доповненнями 27 рішень та 5 депутатських запитів. Один проект рішення був знятий з розгляду суб’єктом подання, а інші проекти не набрали необхідної кількості голосів.

Під час розгляду питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.16 №675 «Про міський бюджет на 2017 рік», у тому числі, прийнято рішення щодо збільшення вартості безкоштовного харчування учнів  1-4 класів та пільгових категорій громадян, що здійснюється за кошти міського бюджету. 

За результатами розгляду питання «Про затвердження Статутів навчальних закладів у новій редакції», депутатами підтримано рішення, а також надано протокольні доручення щодо: вивчення питання обігу готівкових коштів в закладах освіти; прийняття розпорядження міського голови ( заборона збору коштів у закладах освіти).

Відповідно п.3 до ст.35 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, прийняття рішень відбувалося шляхом поіменного голосування  шляхом  оголошення позиції депутата. 

У різному, секретар міської ради Н.Клименко запросила депутатів прийняти участь у Дні депутата, що заплановано на 27.01.2017 року. Керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна довела до відома присутніх інформацію щодо оприлюднення на сайті міської ради проекту рішення виконавчого комітету, яким передбачається внесення змін до діючого Регламенту роботи виконавчого комітету в частині проведення он-лайн трансляцій його засідань. Голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняк звернув увагу присутніх на дотримання, депутатами міської ради, дисципліни в частині відвідування пленарних засідань ради та участі в  засіданнях сесії.

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». Перелік прийнятих рішень буде оприлюднений в газеті «Знам’янські вісті», а з текстами рішень можна буде ознайомитися на сайті міської ради.

У роботі сесії міської ради також взяли участь: А.Іщенко – помічник-консультант народного депутата України О.Довгого, А.Тесленко – депутат Кіровоградської обласної ради, В.Загородня – перший заступник міського голови, С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, І.Ратушна – керуюча справами міськвиконкому, Л.Компанієць – директор Знам’янського МРЦЗ, посадові особи відділів, центрів, служб апарату Знам’янської міської ради, її виконавчого комітету та окремих структурних підрозділів, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники комунальних підприємств міста, засобів масової інформації, громадських організацій  та міських організацій політичних партій, мешканці міста.

На сесії міської ради були відсутні 8 депутатів міської ради Т.Макарова – виробнича необхідність, С.Кліпацький, С.Постика, С.Лєвінте – відрядження, С.Гуров, О.Антоненко, С.Бойко – по хворобі, Є.Ліщенко – перебуває в зоні проведення АТО.
    
Начальник відділу забезпечення
діяльності міської  ради                                                                         
Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1118 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.1/7

Кировоград: новости и сайты