Четвер, 25.04.2024, 00:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Травень » 22 » Із сесії міської ради
14:02
Із сесії міської ради
12
Під головуванням секретаря міської ради Клименко Наталії Миколаївни  відбулося засідання чергової тридцять третьої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання. Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 

В цей день пролунали слова привітання з Днем народження для депутата міської ради Микуляк Інни Вікторівни.

Депутати розглянули питання, що були внесені до порядку денного відповідно до розпорядження міського голови та додатково включили до розгляду 3 питання. За результатами розгляду, затверджено 50 рішень міської ради, у тому числі, 15 депутатських запитів, що пролунали на початку пленарного засідання. 

До прийняття рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік» члени депутатського корпусу підійшли виважено, голосування проводилося по кожній позиції окремо та з врахуванням як думки головних розпорядників чи одержувачів коштів міського бюджету, так і враховуючи позицію постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста ( гол. М.Терновий). Під час розгляду звіту про виконання міського бюджету за І квартал було піднято питання як його наповнення, так і виконання видаткової частини.
12

Міська рада надала дозвіл відділу фінансово-господарського забезпечення (нач. О.Ковальчук)  придбати путівки для забезпечення дітей особливих категорій якісним оздоровленням та відпочинком в оздоровчих таборах Кіровоградської області у літній період 2017р поза системою «ProZorro» в межах чинного законодавства, що дозволить обрати саме ті оздоровчі заклади, які користуються попитом серед мешканців м. Знам’янки.

Не набрала необхідної кількості голосів пропозиція депутата Н.Тишкевич щодо призупинення на 2017 рік проведення щорічного міського  конкурсу «Людина року». Депутатами були внесені зміни до складу конкурсної комісії.  

Відповідно до затвердженого порядку денного було розглянуто та затверджено рішення щодо майна комунальної власності, регулювання земельних відносин, Положення про управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому тощо.

В різному секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко нагадала головам постійних комісій про необхідність подання до 16 червня поточного року  звітів про роботу комісій за І півріччя 2017 року. У зв’язку із введенням Президентом України рішення РНБО про введення санкцій відносно 468 російських і українських компаній, а також 1228 фізичних осіб, а також санкцій щодо російських компаній інтернет- та медіа галузі, таких як "Mail.ru Group", "Яндекс", звернула увагу депутатів, які мають електронні скриньки на даних Інтернет ресурсах, подати до відділу забезпечення діяльності міської ради електронні адреси, створених на інших сервісах (наприклад - ukr.net, i.ua, gmail.com, com.ua, ukrpost.ua). Оголосила про необхідність виконання рішення міської ради від 21.04.2017р. №816 щодо створення  депутатської комісії для оцінки обґрунтування зміни тарифів на послуги перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах та встановлення економічно обґрунтованих тарифів. Депутати обговорили попередній список членів даної комісії для підготовки відповідного проекту рішення на червневу сесію міської ради.

Присутні заслухали інформацію начальника юридичного відділу Ю.Данільченка про результати розгляду листа виконавчого комітету Держсільгоспінспекцією щодо перевірок цільового використання земельних ділянок. А саме: до графіку перевірок на 2017 рік, зазначені у листі суб’єкти господарювання не були включені. 
Начальник УМА та ЖКГ М.Нікітів ознайомив депутатів та присутніх щодо стадій розгляду та обговорення, виготовлення проекту реконструкції площі Героїв Майдану, фінансування проектних робіт.

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». З текстом рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.

У роботі сесії міської ради взяли участь: А.Іщенко -  помічник-консультант на громадських засадах народного депутата України О.Довгого, О.Машир – помічник-консультант на громадських засадах народного депутата України В. Амельченка, В.Загородня – перший заступник міського голови, Г.Лихота – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, представники засобів масової інформації, міських громадських організацій та міських організацій політичних партій, помічники-консультанти депутатів міської ради, голови квартальних та будинкових комітетів міста, приватні підприємці ринку «Центральний»

На сесії міської ради були відсутні 3 депутатів міської ради: Є.Ліщенко – знаходиться в зоні проведення АТО, Н.Тишкевич – на навчанні , О.Карнаух – за станом здоров’я. 

Начальник відділу забезпечення 
діяльності  міської
ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 937 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/6

Кировоград: новости и сайты