П`ятниця, 29.03.2024, 11:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 26 » Із сесії міської ради
10:36
Із сесії міської ради
12
Під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича  відбулося засідання чергової тридцять четвертої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання. Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 

В цей день пролунали слова привітання з Днем народження для депутатів міської ради: Тишкевич Наталі Миколаївни, Семиніної Людмили Іванівни, Макарової Тетяни Іванівни, Озеряного Олександра Анатолійовича, Коленченко Надії Іванівни.

Міський голова зачитав повідомлення голови фракції «БПП «Солідарність» в Знам’янській міській раді сьомого скликання О.Бойчук про входження до складу фракції депутатів міської ради О.Луца та С.Філіпової.
Присутні також вшанували хвилиною мовчання колишнього депутата Знам’янської міської ради 1980-1985 р.р. та 1985-1990 р.р.  та депутата Кіровоградської обласної ради з 1990 по 1995 р.р. Моканова Петра Миколайовича з нагоди роковини його смерті.

Депутат міської ради, голова міської організації політичної партії «Воля» Н.Тишкевич повідомила депутатів  про об’єднання зазначеної політичної сили з політичною партією Рух нових сил Михеіла Саакашвілі.

Депутати розглянули питання, що були внесені до порядку денного відповідно до розпорядження міського голови та додатково включили до розгляду 3 питання. За результатами розгляду, затверджено 32 рішення міської ради, у тому числі, 3 депутатських запити, що пролунали на початку пленарного засідання. 

Під час прийняття рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік» голосування проводилося окремо по кожній з пропозицій, що надійшли під час розгляду на постійних комісіях. 

Відповідно до затвердженого порядку денного також було розглянуто та затверджено рішення щодо: регулювання земельних відносин, внесення змін до складу постійних комісій міської ради, встановлення місцевих податків та зборів на 2018 рік, внесення доповнення та змін до Програми економічного та соціального розвитку міста Знам’янка на 2017 рік.

У різному секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко зачитала відповіді, що надійшли на адресу міської ради за результатами розгляду прийнятих звернень до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України. Також, Наталія Миколаївна запросила присутніх депутатів взяти участь: в  урочистостях з нагоди відзначення 21-ї річниці Конституції України, що відбудуться 27.06.17 об  11 год. 00 хв. у залі засідань міської ради; проведенні щоквартальних нарад з голова ОСББ та ЖБК, головами та секретарями будинкових комітетів, головами квартальних комітетів міста 29 та 30 червня 2017 року.

До депутатів міської ради також звернулись представники УПЦ Київського Патріархату з приводу виділення земельної ділянки на території міста для будівництва церкви. В обговоренні даного питання та роз’яснення щодо шляхів його вирішення прийняли участь начальник відділу земельних питань А.Грицюк, в.о. начальника відділу архітектури та містобудування О.Мостовий, голова постійної комісії з питань землекористування та будівництва О.Кузін.

Депутат міської ради Н.Данасієнко надала пояснення щодо звернення до міського голови гр. С.Романенка.
В.о. керівника КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявський проінформував присутніх про договір, що укладений з ПП «Агроімпульс», для розміщення на житлових будинках,  що перебувають на балансі підприємства, рекламних дошок. 

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». З текстом рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.

У роботі сесії міської ради взяли участь: В.Загородня – перший заступник міського голови, Г.Лихота – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, голова Знам’янської Другої селищної ради С.Москаленко, члени виконавчого комітету, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, в.о. керівника КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг О.Чернявський, представники УПЦ Київського Патріархату, міський голова 2006-2010 р.р. Крюков В.В., представники засобів масової інформації, міських громадських організацій та міських організацій політичних партій, помічники-консультанти депутатів міської ради, голови квартальних та будинкових комітетів міста, мешканці міста.

На сесії міської ради були відсутні 14 депутатів міської ради: Є.Ліщенко – знаходиться в зоні проведення АТО, О.Карнаух – за станом здоров’я, С.Бойко – відпустка, Н.Коленченко, О.Тітарєв – лікарняний, К.Пастух, Р.Кондратьєв – санаторно-курортне лікування, Т.Макарова, М.Терновий – відпустка, В.Озеряний, О.Озеряний, А.Тесленко, Л.Семиніна – виробнича необхідність, Н.Тесленко – за сімейними обставинами

Начальник відділу забезпечення 
діяльності  міської
ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1042 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты