Середа, 01.05.2024, 15:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 23 » Із засіданні постійних комісій
22:40
Із засіданні постійних комісій
12
У ході підготовки до 63 сесії міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, яку провів голова комісії І.Качанов. У роботі комісії взяли участь депутати міської ради: О.Смик, Н.Коленченко, В.Бойко, М.Терновий, а також міський голова І..Крижановський, секретар міської ради Н.Адамович, заступник міського голови А.Заруцький та начальники відділів і управлінь структурних підрозділів міськвиконкому.

На засіданні  постійної комісії було розглянуто ряд питань, що стосувалися життєдіяльності міста,  а саме: внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік», внесення змін та доповнень до Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти; Міської комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у м. Знам’янка; внесення доповнення до додатку Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка.

12
Також, на засіданні  постійної  комісії депутати заслухали інформацію  начальника управління  МА та ЖКГ Л.Лаптєвої про хід виконання Міської програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м. Знам'янка, а також  головного спеціаліста відділу земельних питань Л.Пузир про хід виконання Міської програми забезпечення аукціонів з набуття права оренди та продажу земельних ділянок на території м. Знам’янка.

Депутати також розглянули Положення про порядок преміювання міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради на 2014 рік,  до якого були внесені поправки.

На засіданні постійної  комісії депутати  розглянули звернення до голови Комітету з питань бюджету Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо  недоцільності та необґрунтованої результативності проведення заходів по впровадженню нової моделі фінансового забезпечення місцевих бюджетів та міжбюджетних відносин у частині передачі з державної до комунальної власності закладів охорони здоров’я залізничного транспорту України  ДЗ «Відділкова лікарня ст.Знам’янка ДП «Одеської залізниці».

Також, депутати  розглянули питання регулювання земельних відносин.

У різному секретар міської ради Н.Адамович проінформувала депутатів про звернення голови Ліберальної партії України М.Опанащенка до міського голови та міської ради стосовно підтримки запропонованої партією законодавчої ініціативи щодо збільшення розміру мінімальної заробітної плати.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 942 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты