Четвер, 25.04.2024, 14:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 19 » Із засідання постійних комісій
13:26
Із засідання постійних комісій
   12
  З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 79 сесії міської ради, під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища  І.Качанова відбулися засідання постійних депутатських комісій. На розгляд комісій було винесено 17 проектів рішень міської ради. 

Основним питанням, яке було розглянуто депутатами - це про внесення змін до рішення міської ради від 05.02.2015р. №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік», з яким ознайомила присутніх в.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління Т.Іваськів.

Депутатами було заслухано інформацію Знам’янського міжрайонного прокурора О.Глобенка про стан законності на території міста Знам’янка у 1 півріччі 2015 року.

            Постійні комісії

12міської ради заслухали інформації  начальників  відділів міськвиконкому про хід виконання: Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування; Програми розвитку та вдосконалення ринків, а також правової освіти населення.

Начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Л.Лаптєва довела до відома присутніх інформацію по  питаннях порядку денного, що стосуються комунальної власності міста, а саме: про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста  житлові будинки №19 по вул.Енергетиків; №109 по вул.Калініна та  №10/12 по вул.Інтернаціональній.

            Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про передачу цілісних майнових комплексів державних закладів охорони здоров’я у власність  територіальних громад» постійні комісії розглянули питання про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста в особі Знам’янської міської ради Кіровоградської області цілісний майновий комплекс Державний заклад «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця».

Начальник відділу земельних питань А.Грицюк представила на розгляд депутатів міської ради проекти рішення щодо регулювання земельних відносин.

В обговоренні даних проектів рішень взяли участь: міський голова І.Крижановський, секретар міської ради Н.Адамович, в.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління Т.Іваськів, начальники відділів  виконавчого  комітету Знам’янської міської ради та голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук.

 

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 994 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 4.0/8

Кировоград: новости и сайты