Середа, 24.04.2024, 07:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Із засідання постійних комісій
11:28
Із засідання постійних комісій
12
 З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 82 сесії міської ради, в залі засідань Знам’янської міської ради під головуванням депутата міської ради, голови постійної депутатської комісії з бюджету та економічного розвитку міста Л.Суслова відбулися засідання постійних депутатських комісій міської. На розгляд депутатам було представлено 25 проектів рішень.
  Депутати розглянули та винесли на розгляд сесії міської ради наступні проекти рішень, що стосувалися виділення та цільового використання коштів міського бюджету, а саме: «Про внесення змін до рішення міської ради від 05 лютого 2015 року №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік» відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів; «Звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2015 року»; «Про внесення змін до рішення міської ради від 31.05.2013р. №943 «Про затвердження Програми занятості населення м. Знам’янки Кіровоградської області на період до 2017 року».
  Рішення щодо використання та визначення балансоутримувача майна комунальної власності міста щодо виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлових будинків №9 по вул. Жовтневій та №30 по вул. Чайковського, в яких створено та функціонують ОСББ, знайшли підтримку членів постійних депутатських комісій і було прийнято рішення щодо розгляду даних питань на пленарному засіданні. 
  Відділами та управліннями виконавчого комітету Знам’янської міської ради, були надані на розгляд депутатів міської ради інформації про хід виконання у 2015 році: Про хід виконання Програми охорони навколишнього природного середовища м.Знам’янка на 2014-2015 роки та продовження терміну дії Програми охорони навколишнього природного середовища м.Знам’янка на період до 2019 року; Про хід виконання Програми енергоефективності м.Знам’янка на 2014-2018 роки; Про хід виконання у 2015 році Міської програми патріотичного виховання населення на період до 2017 року; Про хід виконання у 2015 році Міської програми по оздоровленню і відпочинку дітей на 2014-2017 роки; Про хід виконання Програми забезпечення проведення аукціонів з набуття права оренди та продажу земельних ділянок на території м.Знам’янка на 2013-2015 роки та продовження терміну дії Програми забезпечення проведення аукціонів з набуття права оренди та продажу земельних ділянок на території м.Знам’янка на період до 2020 року; Про стан виконання у 2015 році Програми розвитку земельних відносин в м.Знам’янка на 2007-2015 роки.
  Головний спеціаліст відділу земельних питань Л.Пузир та голова постійної комісії з питань землекористування та будівництва І.Савельєв представили на розгляд депутатів міської ради проекти рішення щодо регулювання земельних відносин.
   Широке обговорення депутатами відбулося під час розгляду проекту рішення «Про стан виконання депутатських запитів». За результатами обговорення даного питання, та враховуючи, що залишився певний перелік депутатських запитів виконаних не в повному обсязі, було запропоновано залишити на контролі міської ради. 
  Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень будуть враховані при доопрацюванні матеріалів сесії та під час затвердження порядку денного пленарного засідання вісімдесят другої сесії міської ради.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1013 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты