П`ятниця, 19.04.2024, 10:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 13 » Із засідання виконавчого комітету
15:02
Із засідання виконавчого комітету
12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 27 проектів рішень. Затверджено - 27.
Розглянувши заяви приватних підприємців Паламарчука В.В., Касіяненка В.М., Савченка В.А., Печенюка В.В. та Державного підприємства "Чорноліське лісове господарство", з метою забезпечення жителів міста новорічними ялинками та належного контролю за незаконним вирубуванням хвойних насаджень у лісових масивах на території міста, впорядкування централізованої реалізації новорічних ялинок, виконавчий комітет міської ради дозволив святкову виїзну торгівлю ялинками на центральній площі біля міського Палацу культури вищезазначеним приватним підприємцям з 17 грудня по 30 грудня 2013 року.
        У зв’язку з тим, що теплогенераторна центру дитячої та юнацької творчості має будівельну готовність і введена в експлуатацію, але замовник – управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради через непроплату казначейських рахунків, не розрахувався з підрядними організаціями, з метою належного експлуатаційного обслуговування теплогенераторної, у рамках реалізації проекту «Газопостачання теплогенераторної для опалення будинку дитячої та юнацької творчості по вул. Жовтневій, 13 в м. Знам’янка Кіровоградської області», виконавчий комітет міської ради доручив відділу освіти виконавчого комітету: з 02.12. 2013 року проводити обслуговування теплогенераторної центру дитячої та юнацької творчості; з 02.12.2013 року здійснювати облік та оплату спожитих енергоносіїв; до 16.12.2013 року укласти договір на сервісне обслуговування теплогенераторної; до 01.01.2014 року вирішити питання придбання природного газу для теплогенераторної.
З метою створення сприятливих умов для ефективного розвитку малого бізнесу та недопущення звуження змісту та обсягу права громадян на підприємницьку діяльність, запровадження ефективного державного регулювання у сфері підприємництва, виконавчий комітет міської ради затвердив план підготовки виконавчим комітетом регуляторних актів на 2014 рік, з яким можна ознайомитися на веб-сайті міської ради.
Враховуючи багаточисельні звернення громадян південної частини міста, висловлені під час сходів громадян, щодо ліквідації сміттєвих майданчиків, а також у зв’язку з їх постійним пошкодженням мешканцями сміттєвих майданчиків, виконавчий комітет міської ради вирішив здійснити демонтаж непридатних для подальшого використання сміттєвих майданчиків, що розташовані по вул. Кіровоградській, Тельмана, Осадчого. Виконавцем робіт призначено комунальне підприємство «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора № 1». Доручено управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства зняти з балансу сміттєві майданчики, що розташовані по вул. Кіровоградській, Тельмана, Осадчого, як такі, що непридатні для подальшого користування, та забезпечити організацію подвірного збору та вивозу побутових відходів у даному мікрорайоні.
    Виконавчий комітет Знам’янської міської ради вирішив уповноважити посадових осіб комунального підприємства «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора № 1», а саме: керівника Дегтяря Едуарда Григоровича, головного бухгалтера Бабіч Світлану Миколаївну, юрисконсульта Кравчука Олександра Леонідовича, головного інженера Чернявського Олега Миколайовича складати протоколи про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.
     З метою організації суспільно корисних робіт, які відповідають потребам територіальної громади, виконавчий комітет міської ради затвердив перелік видів громадських робіт на підприємствах, організаціях та установах міста за рахунок коштів місцевого бюджету та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Зокрема: благоустрій та озеленення територій населених пунктів, благоустрій територій підприємств, установ та організацій, об'єктів соціальної сфери, кладовищ, зон відпочинку і туризму, культових споруд, придорожніх смуг; впорядкування територій населених пунктів з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, стихійного лиха, складних погодних умов, визнаних такими в установленому порядку; впорядкування місць меморіального поховання, пам’ятників та пам’ятних місць, які мають офіційний статус або зареєстровані на території населеного пункту; роботи по ліквідації стихійних сміттєзвалищ та прибиранню прибудинкових територій та тротуарів, пішохідних доріжок, парків, скверів; літнє та зимове прибирання та утримання територій міста, тротуарів, пішохідних доріжок, газонів, прилеглих територій до пам’ятників та меморіалів; інші види суспільно-корисних робіт.

      З прийнятими рішеннями детальніше ви можете ознайомитись на веб-сайті Знам’янської міської ради у розділі «Рішення виконавчого комітету».




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 846 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты