П`ятниця, 26.04.2024, 12:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 17 » Із засідання виконавчого комітету
14:49
Із засідання виконавчого комітету
12
    Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 24 проекти рішень. Затверджено - 24.
    Зважаючи на несвоєчасність прийняття Закону "Про державний бюджет України на 2014 рік", відсутність рішення про обласний бюджет та з метою забезпечення своєчасного використання вільних залишків коштів бюджету розвитку міста, виконавчий комітет міської ради вирішив вважати пріоритетними напрямками роботи на перший квартал 2014 року: завершення капітального ремонту міського Палацу культури (до 8.03.2014 року); капітальний ремонт спортзалу в ЗОШ №1 ім. Т.Г.Шевченка (до 9.03.2014 року); реконструкція насосної станції по вул. Матросова (власні кошти водоводу "Дніпро-Кіровоград" (до 1.02.2014 року); реконструкція освітлення по вул. Шевченка (до 9.03.2014 року).
    З метою підвищення якості надання житлово-комунальних послуг населенню міста та посилення відповідальності виробників та виконавців цих послуг перед споживачами міста, виконавчий комітет вирішив: виконавцями послуг з утримання будинків i споруд та прибудинкових територій, з ремонту приміщень, будинків та споруд комунальної форми власності визначити комунальне підприємство «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» (КП „Знам’янська ЖЕК №1"); виконавцем послуг з утримання внутрішньобудинкових централізованих мереж постачання холодної води та водовідведення житлових будинків комунальної форми власності визначити житлово-експлуатаційну організацію міста, в повному господарському віданні якої перебуває відповідний житловий фонд – КП «Знам’янська ЖЕК № 1». Виконавців послуг з утримання, експлуатації та ремонту внутрішньобудинкових мереж постачання холодної води та водовідведення житлових будинків не комунальної форми власності – приватної, колективної, визначають власники житлових будинків самостійно. Виробником послуг з централізованого постачання холодної води споживачам міста визначити будівельно-монтажне експлуатаційне управління № 3 Одеської залізниці (БМЕУ № 3 Одеської залізниці) та Знам’янське ВКГ обласного комунального виробничого підприємства „Дніпро-Кіровоград" (ОКВП „Дніпро-Кіровоград").  
    Виконавчий комітет надав дозвіл міському Палацу культури в особі директора Кравцової Л.В. на продовження договорів оренди частин приміщень міського Палацу культури на один рік ( з 01.01.2014 року по 31.01.2014 року ) з орендарями: безбалансовим відділенням ПАТ КБ «ПриватБанк», ПраТ «МТС Україна» ; ФОП Якимович В.А.; християнською церквою «Нове покоління»; християнською церквою «Двері життя»; Кіровоградським обласним управлінням юстиції; дитячим юнацьким танцювальним клубом «Лада»; філією закритого акціонерного товариства Київстар Дж. Ес. Ем.; приватним підприємцем Щуровим В.В.; Знам’янською районною організацією «Партія регіонів».  
    Виконавчий комітет Знам’янської міської ради погодив проект погодження положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території м. Знам’янка. Встановлення пам’ятних знаків, меморіальних, і анатоційних дошок (далі пам’ятні знаки) на території міста є однією з форм увічнення пам’яті видатних осіб і вшанування визначних подій, що відбулися на території міста. Положення визначає: критерії, які є підставами для прийняття рішень про встановлення пам’ятних знаків на території міста; порядок розгляду клопотань і ухвалення рішень про встановлення пам’ятних знаків; правила проектування, виготовлення та встановлення пам’ятних знаків; вимоги до художнього оформлення пам’ятних знаків; порядок обліку, збереження та демонтажу пам’ятних знаків; порядок фінансування робіт з виготовлення та встановлення, а також ремонту, реставрації та відновлення пам’ятних знаків. Підставою для встановлення пам’ятних знаків є: загальнозначущі події в історії міста та особистий внесок видатної особистості в певну сферу діяльності, що приніс довготривалу користь державі та місту; наявність офіційно визнаних досягнень особи в державній, громадській, політичній, військовій, виробничій і господарській діяльності, в науці, техніці, літературі, мистецтві, культурі і спорті; підтвердження історико-архівними і нагородними документами заслуг особи перед містом і Україною; наявність архівних матеріалів або наукових досліджень, що вказують на зв’язок між видатною історичною подією, життям і діяльністю видатної особи та адресою встановлення пам’ятників та пам’ятних знаків. 
    З метою забезпечення виконання в місті Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права громадян на звернення до органів влади та органів місцевого самоврядування", розглянувши інформацію начальника відділу загального, контролю та роботи зі зверненнями громадян Туманової О.П. про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом 2013 року, виконавчий комітет доручив керівникам відділів, управлінь апарату управління та структурних підрозділів міськвиконкому, іншим виконавцям, причетним до виконання заходів, затверджених розпорядженням міського голови від 8 січня 2014 року № 4, надавати інформацію про виконання зазначених заходів відділу загальному, контролю та роботи зі зверненнями громадян щоквартально до 25-го числа останнього місяця звітного періоду; керівникам комунальних підприємств міста забезпечити неухильне виконання вимог Закону України «Про звернення громадян» та Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права громадян на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування». 
    Протягом 2013 року до виконавчого комітету Знам`янської міської ради надійшло 692 звернення громадян, що на 40 менше, порівняно з відповідним періодом 2012 року. З них 551 звернення надійшло поштою, а 141 громадянин звернувся на особистих та особистих виїзних прийомах. З них: на особистих прийомах міського голови – 57 громадян ( у відповідний період 2012 року - 82 ). Через органи вищого рівня протягом звітного періоду надійшло 85 звернень громадян, що на 25 менше, порівняно з відповідним періодом 2012 року. З них: через ОДА –85. Кількість колективних звернень протягом звітного періоду – 69 (у відповідний період 2012 року –70). Кількість громадян, які звернулися – 2029 ( у відповідний період 2012 року – 1415). Кількість повторних звернень – 1 ( у 2012 році –4 ). 
   На засіданні виконавчого комітету розглянуто ряд інших питань. З прийнятими рішеннями детальніше ви можете ознайомитись на веб-сайті Знам’янської міської ради у розділі «Рішення виконавчого комітету».


Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 1114 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты