Вівторок, 30.04.2024, 21:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 30 » Із засідання виконавчого комітету
12:35
Із засідання виконавчого комітету
12
  Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 15 проектів рішень. Затверджено - 15.
  Виконавчий комітет заслухав та взяв до відома інформацію начальника фінансового управління Т.Іваськів про проект рішення міської ради «Про міський бюджет на 2014 рік».
  З метою забезпечення відкритості та інформування громадськості про здійснення регуляторної діяльності виконавчий комітет міської ради взяв до відома звіт щодо здійснення державної регуляторної політики у 2013 році.  
Протягом 2013 року виконавчим комітетом Знам'янської міської ради реалізовувалась регуляторна політика з урахуванням вимог Указу Президента від 12.03.2012р. №187/2012 "Про Національний план дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка , ефективна держава" стосовно спрощення процедур отримання документів дозвільного характеру, переліку нормативно-правових актів, недопущення прийняття розпорядчих документів, що мають формальний характер. Основними завданнями у 2014 році для виконавчого комітету Знам'янської міської ради залишаються: забезпечення максимальної прозорості регуляторних процедур, проведення якісного і повного аналізу регуляторного пливу на розвиток бізнес-середовища та територіальної громади; взаємодія з громадськими організаціями; забезпечення прийняття послідовних та ефективних рішень, направлених на вирішення конкретних цілей.
       Виконавчий комітет міської рад затвердив акт обстеження зелених насаджень від 24 січня 2014 року; надав дозвіл Знам’янській обласній бальнеологічній лікарні на видалення одного дерева породи береза, трьох дерев породи горіх та дев’яти дерев породи липа, розташованих біля будинку № 6 по вул. Г.Сталінграда, за кошти установи; передбачено видалення зелених насаджень здійснювати за участі спеціаліста з відповідною кваліфікацією та дозволом на виконання даного виду робіт.
    Виконавчий комітет розглянув результати обстеження перевезення пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах загального користування, проведеного з 20 по 26 січня 2014 року працівниками управлінь та відділів міськвиконкому та затвердив на 2014 рік середньоденну кількість перевезених пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах, що здійснюються у звичайному режимі руху, та питому вагу пільгових категорій громадян.
    На засіданні виконавчого комітету розглянуто ряд інших питань. З прийнятими рішеннями детальніше ви можете ознайомитись на веб-сайті Знам’янської міської ради у розділі «Рішення виконавчого комітету».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1051 | Додав: Zagor | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты