Вівторок, 16.04.2024, 06:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Лютий » 14 » Із засідання виконавчого комітету
11:37
Із засідання виконавчого комітету
12
    Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 33 проекти рішень. Затверджено - 31.
   Виконавчий комітет заслухав та взяв до відома інформацію начальника фінансового управління Т.Іваськів про стан фінансово-бюджетної дисципліни у 2013 році.
    Відповідно до ст.16 Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» виконавчий комітет Знам’янської міської ради затвердив склад призовної комісії.
    З метою забезпечення виконання вимог Кодексу цивільного захисту України від 02 жовтня 2012 року, постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року виконавчий комітет затвердив план основних заходів цивільного захисту міста на 2014 рік.
    З метою впорядкування механізмів розрахунку обсягів компенсаційних виплат за пільгові перевезення залізничним транспортом окремих категорій громадян, приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства, було прийнято рішення про проведення компенсаційних виплат за пільгові перевезення залізничним транспортом окремих категорій громадян.
Виконавчий комітет вніс доповнення до міського реєстру меморіальних дошок у місті Знам’янка, доповнивши його Меморіальною дошкою на честь нащадків Т.Г.Шевченка у Знам’янці К.М.Красицької та А.В.Красицької.
      З метою організації виконання робіт по капітальному ремонту житлового фонду міста протягом 2014 року виконавчий комітет визначив орієнтовний перелік об’єктів житлово-комунального господарства міста Знам’янка, на яких протягом 2014 року будуть проводитись роботи по капітальному ремонту житлового фонду міста. А також затвердив перелік житлових будинків міста, на яких протягом 2014 року будуть проводитись роботи по заміні зовнішніх газопроводів.
    Розглянувши лист директора Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябова щодо затвердження норм споживання питної води, виконавчий комітет продовжив термін дії існуючих норм споживання води для споживачів м.Знам’янка, селищ Петрово та Суслове.
     Відповідно до ст.18 закону України «Про врегулювання містобудівної діяльності» виконавчий комітет Знам’янської міської ради погодив розроблення містобудівної документації «Плану зонування території міста Знам’янка Кіровоградської області» в межах та масштабі генерального плану м.Знам’янка Кіровоградської області.
    З метою реалізації Програми державної підтримки розвитку місцевого самоврядування в Україні, виконавчий комітет затвердив Положення про проведення огляду-конкурсу «Кращий фасад будівлі та благоустрій прилеглої території до підприємств, установ та організацій міста. Проведення огляду-конкурсу заплановано у термін з 20 березня до 25 квітня 2014 року.
    Заслухавши інформацію начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі О.Кирпи, з метою виконання Програми розвитку малого підприємництва у місті Знам’янка на 2012-2014 роки, виконавчий комітет затвердив Положення про порядок надання фінансового підтримки на впровадження інвестиційних проектів м.Знам’янка.
На засіданні виконавчого комітету розглянуто ряд інших питань. З прийнятими рішеннями детальніше ви можете ознайомитись на веб-сайті Знам’янської міської ради у розділі «Рішення виконавчого комітету».



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 938 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты