Неділя, 05.05.2024, 06:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 27 » Із засідання виконавчого комітету
17:43
Із засідання виконавчого комітету
  12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 23 проекти рішень. Затверджено - 22.

З метою розширення присутності товарів місцевого виробництва, сприяння задоволення потреб населення міста у товарах за доступними цінами та на виконання розпорядження голови ОДА від 19.02.2014 р. № 49-р «Про забезпечення реалізації проекту «Купуй Кіровоградське», виконавчий комітет міської ради затвердив дислокацію підприємств торгівлі – учасників проекту «Купуй Кіровоградське», які відповідають рекомендаціям ОДА щодо оформлення та функціонування магазинів - учасників проекту «Купуй Кіровоградське».

Розглянувши звернення автоперевізників ПП «Орбіта», фізичних осіб - підприємців Постики С.М. та Цигульського М.В. про зменшення кількості «пільгових» рейсів, що пов’язано з різким зростанням цін на паливно-мастильні матеріали, запасні частини, недостатнім фінансуванням компенсаційних виплат за перевезення пільгових категорій громадян, виконавчий комітет міської ради вніс зміни до розкладу руху «пільгових» рейсів.

Розглянувши повідомлення пастора релігійної громади євангельських християн Української християнської церкви „Нове покоління”, про проведення масового заходу «Молитва за Україну» біля міського Палацу культури 30 березня 2014 року з 13.00, виконавчий комітет міської ради надав дозвіл на проведення зазначеного заходу.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 855 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты