Неділя, 05.05.2024, 02:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 23 » Із засідання виконавчого комітету
10:12
Із засідання виконавчого комітету
  
12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 13 проектів рішень. Затверджено - 13.

Відповідно до Закону України "Про військовий обов’язок та військову службу", Указів Президента України від 14 жовтня 2013 року № 562, від 01 травня 2014 року № 447, виконавчий комітет міської ради призов на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у травні-липні 2014 року громадян чоловічої статті, придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час, громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 18 років, та старших осіб, які не досягли 25-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, а також громадян України офіцерського складу, які здобули вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра, пройшли повний курс військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу і яким присвоєно відповідне звання офіцера запасу та створив призовну комісію.

Розглянувши звернення адміністратора приватного підприємства «Продюсерський центр «Гастролі в Україні» , та з метою забезпечення належного контролю за здійсненням гастрольних заходів та санітарного і екологічного стану на території міста виконавчий комітет Знам’янської міської ради погодив приватному підприємству «Продюсерський центр «Гастролі в Україні» розміщення та проведення гастрольних заходів циркової програми на площі перед міським Палацом культури з 26.05.2014 р. по 01.06.2014 р.

Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця та з метою забезпечення належного контролю і впорядкування торгівлі на території міста, виконавчий комітет міської ради надав дозвіл на розміщення об’єкту сезонної торгівлі морозивом з 01.06.2014 р. по 31.10.2014 р. по вул.Привокзальній, 2 (біля кіоску «Хліб» навпроти кіоску «Газована вода»

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 913 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/4

Кировоград: новости и сайты