П`ятниця, 26.04.2024, 12:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 24 » Із засідання виконавчого комітету
13:16
Із засідання виконавчого комітету
12
   Керуюча справами міськвиконкому Меренкова Лілія Іванівна провела засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 14 проектів рішень. Затверджено - 14.
  Розглянувши звернення адміністратора цирку-шапіто "Віват-Алє"" приватного підприємства "Продюсерський центр "Гастролі в Україні" щодо надання дозволу на розміщення цирку-шапіто "Віват-Алє", виконавчий комітет погодив розміщення та проведення гастрольних заходів циркової програми цирку-шапіто "Віват-Алє" біля магазину АТБ, що розташований по вул. Фрунзе, 2 з 27.04.2015 р. по 03.05.2015 р. З метою розвитку в місті соціально відповідального бізнесу та прозорості взаємовідносин між суб'єктом господарювання та Знам'янським міськвиконкомом та дотримання санітарних норм і норм благоустрою міста, виконавчий комітет рекомендував адміністратору цирку-шапіто укласти договори про соціальне партнерство, про розміщення реклами та про прибирання прилеглої території з відповідними суб'єктами господарювання.
   Міською житловою комісією при Знам’янському міськвиконкомі від 22 квітня 2015 року було розглянуто питання щодо надання згідно черги звільненої житлової квартири № 4 по вул. Радянській, 44 в м. Знам’янка загальною площею 28,6 кв.м. Даною комісією прийнято рішення рекомендувати Знам’янському міськвиконкому надати звільнену квартиру № 4 по вул. Радянській, 44 в м. Знам’янка сім’ї померлого ветерана війни (з числа учасників ліквідації аварії на ЧАЕС першої категорії). Виконавчий комітет міської ради вирішив надати однокімнатну житлову квартиру № 4 сім’ї померлого ветерана війни (з числа учасників ліквідації аварії на ЧАЕС першої категорії) із зняттям з квартирного обліку.
З метою охоплення всієї території м.Знам’янка послугами по вивезенню твердих побутових відходів, для раціонального використання робочого часу та експлуатації транспортних засобів комунальним підприємством «Знам’янський комбінат комунальних послуг», виконавчий комітет затвердив графіки та маршрути вивезення твердих побутових відходів на території м.Знам’янка по КП «Знам’янський ККП».
  Виконавчий комітет міської ради затвердив план основних заходів цивільного захисту міста на 2015 рік. Доручено керівникам міських спеціалізованих служб цивільного захисту до 1 травня 2015 року розробити та затвердити відповідні плани основних заходів цивільного захисту на 2015 рік з визначенням конкретних термінів та відповідальних за виконання.
  На засіданні виконавчого комітету розглянуто ряд інших питань. З прийнятими рішеннями детальніше ви можете ознайомитись на веб-сайті Знам’янської міської ради у розділі «Рішення виконавчого комітету».




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 914 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 5.0/4

Кировоград: новости и сайты