Субота, 20.04.2024, 07:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 8 » Із засідання виконавчого комітету
09:47
Із засідання виконавчого комітету
12
   Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 18 проектів рішень. Затверджено - 18.
  Заслухавши інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєвої Л.О. про підсумки роботи господарського комплексу міста в осінньо-зимовий період 2014/2015 року та підготовку його до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2015/2016 року, а також звіт керівника КП «СМКП «Ритуал» Желудченка С.В. та головного інженера КП «ЗЖЕК № 1» Чернявського О.М., начальника відділу освіти Попової Н.О., начальника відділу культури і туризму Бабаєвої С.М., начальника управління соціального захисту населення Волошиної А.М., з даних питань, виконавчий комітет Знам`янської міської ради відмічає, що в цілому осінньо-зимовий період роботи господарського комплексу міста пройшов організовано і злагоджено, без суттєвих порушень у функціонуванні мереж водо-, газо- і електропостачання. Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 19 серпня 2014 року № 315-р «Про розподіл обсягів природного газу» зі змінами внесеними розпорядженнями від 15 жовтня 2014 року № 395-р та від 19 листопада 2014 року № 494-р встановлено ліміти споживання природного газу на період з 01 серпня 2014 року до кінця опалювального періоду 2014/2015 року в розмірі 18719,46 тис. куб. м., у тому числі:
- промисловими споживачами та іншими організаціями – 2565,9 тис. куб. м;
- населенням – 15221,8 тис. куб. м;
- бюджетними установами та організаціями – 931,788 тис. куб. м.
За даними Знам’янського управління по експлуатації газового господарства з 01 серпня 2014 року до кінця опалювального періоду 2014/2015 року спожито 18129,323 тис. куб. м, у тому числі:
- промисловими споживачами та іншими організаціями – 2231,221 тис. куб. м;
- населенням – 15071,131 тис. куб. м;
- бюджетними установами та організаціями – 828,971 тис. куб. м.
   Таким чином, в цілому по місту природний газ споживався в межах обсягів, затверджених розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 19 серпня 2014 року № 315-р «Про розподіл обсягів природного газу» зі змінами внесеними розпорядженнями від 15 жовтня 2014 року № 395-р та від 19 листопада 2014 року № 494-р.
   На підставі доповідей про виконання заходів підготовки підприємств, установ і організацій міста до роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 року, виконавчий комітет міської ради інформації начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєвої Л.О. та керівника КП «СМКП «Ритуал» Желудченка С.В., головного інженера КП «ЗЖЕК № 1» Чернявського О.М., начальника відділу освіти Попової Н.О., начальника відділу культури і туризму Бабаєвої С.М., начальника управління соціального захисту населення Волошиної А.М. взяв до відома. Виконавчий комітет затвердив план заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 року Доручено керівникам установ, організацій та підприємств усіх форм власності до першого вересня поточного року забезпечити: завершення робіт по ремонту покрівель, приміщень, котелень, систем автономного опалення і їх готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 року; забезпечити готовність обладнання та засобів обліку газу і води на підпорядкованих котельнях; погашення заборгованості за енергоносії та надані комунальні послуги та проведення відповідної роз’яснювальної роботи в трудових колективах по даному питанню; заготівлю протиожеледних посипкових матеріалів у кількості, що необхідна для посипання території, закріпленої за підприємствами, згідно з генеральним планом санітарної очистки міста Знам’янки та прибирання закріплених територій; за необхідності організацію здійснення повірки засобів обліку природного газу і води. Міському відділу освіти (нач. Попова Н.О.) в термін до 01 вересня поточного року: вжити заходи по підготовці автономних котелень, які знаходяться на балансі закладів освіти, до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 року; забезпечити придбання 50 відсотків необхідних обсягів вугілля та укладання угод на газопостачання та транзит природного газу; завершити виконання робіт по капітальних та поточних ремонтах закладів. Керівникам КП «ЗЖЕК № 1», ОСББ, ЖБК, власникам відомчого житлового фонду до 15 вересня поточного року вжити заходи по: капітальному ремонту житлового фонду; організації надання послуг з утримання житлового фонду та прибудинкових територій на договірних відносинах згідно переліку мінімальних прибудинкових послуг; безумовному виконанню чинних вимог щодо надійної експлуатації газового обладнання, димовентиляційних каналів, вводів інженерних комунікацій у будинки; своєчасній заміні непридатних до експлуатації побутових газових приладів; ремонту покрівель житлових будинків з метою якісної підготовки їх до роботи в осінньо-зимовий період; особливу увагу приділити утепленню підвальних приміщень, горищ, під’їздів та мереж водопостачання в житлових будинках. 
  У зв’язку зі створенням комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» виникла необхідність затвердження переліку робіт з поточного ремонту, періодичності проведення та вартості матеріалів на виконання поточного ремонту житлових будинків по комунальному підприємству «Знам’янський комбінат комунальних послуг», виконавчий комітет затвердив підприємству перелік робіт з обслуговування, поточного ремонту, обсяг та періодичність виконання поточного ремонту житлових будинків, вартість матеріальних витрат на виконання робіт по поточному ремонту житлових будинків.
   Розглянувши звернення адміністратора цирку-шапіто "Олімп" державного підприємства "Молодість" Василенка О.Л. щодо надання дозволу на розміщення цирку-шапіто "Олімп", з метою забезпечення належного контролю за здійсненням гастрольних заходів та санітарного і екологічного стану на території міста, виконавчий комітет погодив державному підприємству "Молодість" розміщення та проведення гастрольних заходів циркової програми цирку-шапіто "Олімп" на площі "Героїв Майдану" з 25.05.2015 р. по 31.05.2015 р.  




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 955 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты