Вівторок, 23.04.2024, 09:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 26 » Із засідання виконавчого комітету
09:55
Із засідання виконавчого комітету
12
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький Андрій Анатолійович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 12 проектів рішень. Затверджено - 12. 1 - знято з розгляду.

Відповідно до Закону України "Про військовий обов’язок та військову службу" виконавчий комітет міської ради вирішив призвати на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у квітні – червні 2015 року громадян чоловічої статті, придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час, громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу та створив призовну комісію. Роботу призовної  комісії організувати в період з 02  червня  по  30  червня 2015 року.

Розглянувши повідомлення благочинного Знам’янського округу протоієрея Мазурка В.М. про надання дозволу на проведення масового заходу – Хресного Ходу «За мир в Україні» у рамках святкування 100-річчя представлення рівноапостольного князя Володимира, виконавчий комітет міської ради  надав дозвіл  на проведення  Хресного Ходу «За мир в Україні» 2 липня 2015 року о 15.00 від приміщення церкви Преподобного Сергія Радонезького (м. Знам’янка, вул. Трудова, 14) до приміщення церкви Святої мучениці Тетяни ( вул. Фрунзе, 55а).

Розглянувши повідомлення Знам'янської міської партійної організації ВО «Батьківщина» про проведення масових заходів - встановлення інформаційних наметів з 17 червня 2015 року по 31 серпня 2015 року, місця встановлення: біля приміщення Знам’янського вузла зв’язку Кіровоградської дирекції «Укрпошта», по вул. Р.Люксембург (біля ринку «Південний», ПТУ-12), в центральній частині міста по вулиці Жовтневій між будинками № 16 і № 18, навпроти магазину «Кодак», Привокзальна площа (центральна алея), біля магазину «Квіти», виконавчий комітет міської ради взяв до відома вищезазначене повідомлення.

Виконавчий комітет затвердив з 01.07.2015 р. структуру ДЗ «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 971 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты