Середа, 24.04.2024, 21:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 28 » Із засідання виконавчого комітету
13:04
Із засідання виконавчого комітету
12
  Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 20 проектів рішень. Затверджено - 19. 1 – знято з розгляду на доопрацювання.
  На початку засідання виконавчого комітету всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих героїв Іловайської трагедії.
  Виконавчий комітет затвердив схему благоустрою алеї слави загиблим учасникам антитерористичної операції на сході України на території Васинського кладовища по вул. Скирди у м. Знам'янка.
  Виконавчий комітет затвердив із 01 вересня 2015 року грошову норму харчування учнів 1-4 класів у розмірі, що становить у середньому 3,00 грн. в день на одну дитину. Доручено начальнику відділу освіти (заст. начальника Н. Черкас) організувати з 01 вересня 2015 року харчування учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста за рахунок коштів освітньої субвенції та міського бюджету на суму, що становить у середньому 3,00 грн. в день на одного учня. Виконавчий комітет затвердив із 01 вересня 2015 року грошову норму харчування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких воюють в зоні АТО, загинули в зоні АТО у розмірі, що становить у середньому 7,00 грн. в день на одну дитину.
  Заслухавши інформацію заступника начальника відділу освіти Н.Черкас про внесення змін до порядку встановлення батьківської плати за харчування дітей в ДНЗ міста, керуючись Законом України «Про державний бюджет України на 2015 рік», враховуючи зростання цін на харчування та необхідність підняття вартості дітодня при платі батьків не менше 60% за день харчування дитини, виконавчий комітет встановив з 01.09.2015 року вартість дітодня в розмірі 18 гривень та розмір батьківської плати 60% - 10.80 гривень в день за харчування дітей в ДНЗ. Від плати за харчування дитини звільняються батьки або особи, що їх заміняють, у сім’ях, у яких сукупний дохід на кожного члена сім’ї за попередній квартал не перевищував рівня 
12забезпечення прожиткового мінімуму (гарантованого мінімуму), який щороку встановлюється законом про Державний бюджет України для визначення права на звільнення від плати за харчування дитини у державних і комунальних дошкільних навчальних закладах, діти, батьки яких воюють в зоні АТО, загинули в зоні АТО. Міському відділу освіти (заступник начальника Н.Черкас) та керівникам ДНЗ провести роз’яснювальну роботу серед батьків вихованців ДНЗ стосовно обґрунтування збільшення батьківської плати. Міському відділу освіти (заступник начальника Н.Черкас) передбачити в бюджетних запитах фінансовому управлінню 100% вартості харчування пільговим категоріям згідно законодавства.
  Розглянувши заяву міського відокремленого підрозділу Громадської організації «Український напрям» з охорони громадського порядку і державного кордону, виконавчий комітет міської ради зареєстрував дане об’єднання.  
  Виконавчий комітет міської ради погодив зміни до розміру щомісячної батьківської плати за навчання в дитячій музичній школі ім. М.В.Лисенка та встановив з 01 вересня 2015 року батьківську плату, у залежності від обраного фаху навчання, в таких розмірах :
• для учнів фортепіанного відділу – 90 гривень;
• для учнів народного відділу (клас гітари) –90 гривень;
• для учнів музично-теоретичного відділу (клас сольного співу) – 80 гривень;
• для учнів струнно-смичкового відділу – 80 гривень;
• для учнів народного відділу (класи домри, баяну, акордеону, духових та ударних інструментів) – 80 гривень;
• для учнів в класі хореографії (народно-сценічний танець) - 40 грн.

  Виконавчий комітет дозволив керівнику ТОВ «Цедар» Шуліці Д.С. розмістити об`єкт сезонної торгівлі (квас місцевого виробництва торгової марки "Чорний ліс") по вул. Фрунзе, 106 з 28 серпня 2015 року до 31 жовтня 2015 року.




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 994 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 4.1/10

Кировоград: новости и сайты