Понеділок, 06.05.2024, 15:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 29 » Я хочу бачити життя!
08:14
Я хочу бачити життя!
 12
"Я хочу бачити життя!" - саме під таким гаслом з 7 по 27 квітня, по всій території України проходила IX Всеукраїнська акція благодійного фонду "Серце до серця"!

Спеціалістом І категорії Знам’янського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Білокамінською О. разом з волонтерами спеціалізованого формування «Школа волонтерів» - учнями 9-Б класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 та лідерами міського парламенту дітей, що приєдналися до акції, проводився збір коштів для діток з вадами зору. Кожному бажаючому прийняти участь в благодійній акції волонтери пропонували пожертвувати будь-яку суму коштів до спеціальних скриньок. В знак подяки людям, які пожертвували кошти в скриньку, волонтери дарували сердечко-наліпку.

У проведенні акції допомагали фахівці із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Кравченко М. та Яндович М., соціальний педагог ЗОШ №3 Шуляшкіна С. А. і класний керівник 9-Б класу ЗОШ № 3 Білокамінська Т. І.
  12
До акції долучилися секретар міської ради Адамович Н. А., депутати та працівники виконавчого комітету.
У фінальні дні акції з 23 квітня по 25 квітня спільними зусиллями було зібрано 1 100 грн. та перераховано в Кіровоградський штаб Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Всі кошти, зібрані в області, будуть витрачені на закупівлю медичного обладнання для обласної дитячої лікарні для лікування діток із косоокістю та вадами зору. Раннє виявлення неправильності будови ока у дитини і своєчасна діагностика та лікування цих захворювань можуть дати змогу мати повноцінний зір та обрати омріяну професію, займатися у загальноосвітніх школах, а не в школах для сліпих та слабко зрячих.

Знам’янський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді дякує дітям-волонтерам та їх батькам, які погодилися допомогти збирати кошти: Верболоз А., Сухінській Ю., Рачинській І., Ніколаєвій М., Васильєвій В., Назаровій Е., Даценко Т., Солодуненко М., Зюзіну С., Томащуку В.

Висловлюємо подяку всім небайдужим громадянам, закладам та організаціям, які прийняли участь в благодійній акції «Я хочу бачити життя!», за те що не залишилися осторонь. Можливо, саме Ви допоможете здійснити чиюсь дитячу мрію – бачити життя!!!!
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1040 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты