Понеділок, 06.05.2024, 02:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 26 » Якщо будемо сумлінно бюджет наповняти, Україна наче квітка буде процвітати!
16:25
Якщо будемо сумлінно бюджет наповняти, Україна наче квітка буде процвітати!
12
   Це цитата з однієї дитячої роботи, яка актуально прозвучала сьогодні у Міністерстві доходів та зборів України, де проходив завершувальний етап конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни». 
   Метою конкурсу є виховання податкової культури та формування знань і розуміння економічної грамотності у школярів. 
    Як зазначив заступник Міністра доходів і зборів Михайло Ноняк: «Ми маємо змогу помилуватися думкою нашого підростаючого покоління. Це наш цвіт нації. І такі чудові роботи розкривають потенціал наймолодшого покоління, які є майбутнім нашої України». 
Серед 13 тисяч дитячих робіт з усіх куточків України, які були подані на конкурс, до фіналу пройшло 137.      Роботи юних талантів оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли представники з різних галузей науки, культури, засобів масової інформації та громадськості. 
     Талановиті роботи дітей приємно вразили членів журі своїм проникливим баченням теми бюджету та викликали жваве обговорення. Дитячий погляд на тему конкурсу не залишив нікого байдужим! Для журі виявилось нелегкою задачею визначити переможців, адже серед представлених робіт були і художні, і літературні твори та навіть комп’ютерна анімація. 
    Серед членів журі був також присутній директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович, який зазначив: «Мета цього конкурсу, щоб діти зрозуміли, що потрібно платити податки і жити чесно. Для мене дуже важлива думка дитини. Основним критерієм оцінювання було те, що в роботах діти відчувають серцем та як це відобразилось в їх конкурсних роботах». 
    «Ми й надалі будемо проводити такі конкурси, щоб заохотити наше молодше покоління та надати можливість розкривати свої таланти. Мене та членів журі щиро вразили роботи юних талантів. Я би хотів, щоб ми всіляко сприяли розвитку таких дітей і я особисто докладу всіх зусиль, щоб такі конкурси і надалі відбувались» - зазначив наостанок Михайло Ноняк. 
    Дізнатись про результати конкурсу та переможців можна на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України в баннері «Очима дитини про бюджет країни». 

Прес-служба Знам‘янської ОДПІ
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 744 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты