Вівторок, 21.05.2024, 18:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 18 » Якщо вибори застануть вас не вдома (частина 2)
09:37
Якщо вибори застануть вас не вдома (частина 2)
 
12   Відбулися зміни в Порядку тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси.
Постанова Центральної виборчої комісії від 1 квітня 2011 року № 57 "Про забезпечення тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси" втратила чинність на підставі постанови Центральної виборчої комісії від 13 вересня 2012 року №893, якою затверджено новий Порядок тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси.
Для тимчасової зміни місця голосування виборцям необхідно звернутись з заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або за місцем перебування у день виборів. При собі потрібно мати паспорт та документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування. Заява приймається відділом ведення Реєстру до 22 жовтня.
Члени виборчих комісій, які в день виборів будуть працювати за адресою, відмінною від зареєстрованого місця проживання подають заяву про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси, копію посвідчення чинного члена ОВК або ДВК (пред’являється оригінал) або копію рішення про утворення чи зміни в складі ОВК або ДВК.
Інші виборці подають заяву про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси, документи (копії документів), які підтверджують проживання на території виборчої дільниці, на яку виборець просить змінити місце голосування. Такими документами можуть бути: документи про право власності на житло; договір довгострокової/безстрокової оренди житла; довідка, видана уповноваженою посадовою особою, що підтверджує факт проживання (не перебування) виборця на момент звернення та охоплює дату проведення голосування. Мотивування "Прийняття участі в конкурсі", "Тимчасове перебування", "Спостерігач на виборчій дільниці", "Участь у спартакіаді", "Робота в день виборів на підприємстві", "Відрядження", "Поїздка в гості", "Святкування дня народження племінника", "Зручніше добиратись до місця голосування", "В зв’язку з оздоровленням", "Святкування весілля" тощо не може визнаватися як обґрунтування заяви.
Якщо до заяви додано копії документів, їх оригінали пред’являються в обов’язковому порядку.
Заява розглядається відділом ведення Державного реєстру виборців невідкладно. Якщо за результатом розгляду заяви встановлено, що заявник включений до Реєстру, має право голосу на виборах та документально підтвердив необхідність тимчасової зміни місця голосування, після погодження Служби Розпорядника Реєстру керівником відділу видається наказ про тимчасову зміну місця голосування. Після цього виборцю видається посвідчення встановленої форми, яке підписується керівником відділу та засвідчується печаткою.
У разі відкликання виборцем заяви, на підставі якої було змінено місце голосування, керівник видає наказ про відміну попередньої дії. При цьому посвідчення, що підтверджує таку зміну підлягає поверненню до відділу, який його видав.
При необхідності уточнення інформації, виборці можуть звертатись безпосередньо у відділ ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради, який розміщений у приміщенні міськвиконкому за адресою: м.Знам’янка, вул.Жовтнева,19, кімн.№6 або за телефонами 7-42-43 чи 2-14-95.


Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців
О.Денисов



 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 771 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты