Неділя, 28.04.2024, 02:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 25 » Ярмарок вакансій
09:39
Ярмарок вакансій
12
Відповідно до плану проведення масових заходів  для підприємств та фізичних осіб  міста Знам’янка та Знам’янського району у Знам’янському міськрайонному центрі зайнятості проведено ярмарок вакансій.

У Ярмарку вакансій прийняли участь підприємства: ФГ "Матвєєв», ФГ "Агроперспектива", ТОВ "Агропродукт", ТОВ "Геоід" ФОП Компанієць О.В., ФОП Савчук А.О., які запропонували  7 вакансій. На Ярмарку були представлені вакансії: водій автотранспортних засобів, слюсар з ремонту сільгоспмашин, слюсар з ремонту автомобілів, складальник з склопластику, кухар.

В ході заходу представники роботодавців проводили співбесіду з претендентами на вільні місця, зацікавлювали їх умовами праці та відпочинку, соціальними пільгами і гарантували достойний рівень заробітної плати. Представниками центру зайнятості були створені всі умови для того, щоб роботодавці та безробітні мали можливість поспілкуватися та задовольнити свої потреби. В ході заходу працювали консультпункти: «Законодавства для вас», «Служба зайнятості-особам з інвалідністю».

Загалом Ярмарок відвідали понад 30 шукачів роботи безробітних громадян. Всі вони мали можливість провести співбесіду з представниками роботодавців щодо подальшого працевлаштування. Було проведено співбесіду з усіма претендентами на заявлені вакансії. За результатами проведених співбесід попередньо підібрали для працевлаштування 3 особи, а також досягли домовленості про стажування перед працевлаштуванням 2 осіб,  досягнуто домовленості про співпрацю з метою покриття потреби в персоналі на перспективу 4 особи.

Учасники Ярмарку залишилися задоволені організацією та проведенням заходу. 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 890 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты