Субота, 20.04.2024, 11:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 17 » Ярмарок вакансій
13:51
Ярмарок вакансій
12
16 серпня у приміщенні Знам’янського міськрайонного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій, на якому були представлені вакансії «охоронник», «інженер з охорони праці», «економіст», «бухгалтер», «комплектувальник меблів»,«водій автотранспортних засобів», «продавець-консультант», «вантажник».

В заході взяли участь директор центру зайнятості Л.Компанієць, начальник відділу взаємодії з роботодавцями В. Саржевська та представники ТОВ АФ «Хлібодар», Райветлікарня, Знам’янське відділення національної поліції, Обласний протитуберкульозний санаторій та підприємці Олена Плохотнікова і Володимир Дзига. 

Роботодавці презентували свої підприємства, розказали історію створення організацій, чисельність працюючих, чим займається кожне із них, про умови праці, детальніше зупинились на кожній із запропонованих вакансій.
12

Ярмарок вакансій відвідало більше 30 осіб, зацікавлених у своєму працевлаштуванні, серед яких безробітні зареєстровані в центрі зайнятості, учасники АТО. 

У ході розмови виникали запитання щодо вимог, конкретних обов’язків до тієї чи іншої вакансії. Особам, які зацікавились вакансіями  було запропоновано відвідати ПОУ, де можна безпосередньо на робочому місці з’ясувати всі питання щодо працевлаштування.

В результаті 3 особи узгодили дату та час відвідування ТОВ АФ «Хлібодар». 2 бухгалтерам було рекомендовано звернутись у Райветлікарню для подальшої співбесіди. Одній особі запропоновано стажування у ФОП Дзиги В.М., два безробітних дали згоду на тимчасові роботи у ФОП Плохотнікової О. 


В.Саржевська
Начальник відділу взаємодії 
з роботодавцями Знам’янського МРЦЗ
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 812 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты