П`ятниця, 29.03.2024, 07:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 28 » Казка на південній частині міста
11:05
Казка на південній частині міста
12
Листопад місяць нинішнього року надзвичайно багатий на події. Саме він став  для малечі південної частини міста надзвичайно казковим, адже у приміщені бібліотеки – філія №1 (директор С. Олефірова) відбулося незвичайне дійство  - вистава на сучасний лад "Колобок", яку підготувала група вихованців гуртка "Ляльковий театр" (кер. К. Зайченко) основного рівня першого року навчання. 

На захід завітали: головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Т.Попова та методист методичного кабінету відділу освіти І.Остроушко. Важко описати словами захоплення глядачів від дебютного виступу гуртківців, так як окрім традиційної гри ляльками, кожен казковий герой мав змогу показати себе і перед лаштунками ширми. 
12

Прекрасний музичний супровід, жива гра акторів та яскраві декорації створили справжню казкову атмосферу. Іноді навіть здавалось, що це дійсно відбувається у реальному світі, а не є театральною постановою В якій під слова автора (Савінська Олександра) головний персонаж Колобок (Анастасія Петруніна) намагався пізнати таємниці навколишнього світу. Саме він, цей світ, здається йому таким прекрасним тому, що на його думку, в ньому все живе має жити у мирі та злагоді. 

12
Саме тому він залишає Діда (Ганул Дмитро) з Бабою (Мельникова Дар'я) та услід за Метеликом (Філіпкова Єлизавета) та Грибочком (Терещенко Софія) вирушає у свою пригоду. Але вже перші його зустрічі з Зайчиком (Кобіна Катерина), Ведмедиком (Перехрестна Катерина) та Лисичкою (Журавльова Катерина) дозволяють Колобку наочно пересвідчитись у тому, що дружба – це робити добро ближньому. І коли вже здавалося, що хитра Лисичка з’їсть головного Героя на допомогу йому прийшли його нові друзі і вже потім навіть Лисичка розчулилася і попросила у всіх вибачення. А підкреслила вона свої гарні наміри чудовим виконанням фінальної пісні.
12

По закінченню вистави всі присутні від малого до великого мали змогу прийняти участь в яскравій, веселій та запальній ігровій програмі із застосуванням сучасної атрибутики та знайомими всім дітям мультяшними героями.
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 757 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты