Субота, 20.04.2024, 05:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 22 » Казкове диво у Знам’янці
13:29
Казкове диво у Знам’янці
12
Живі статуї, вже давно стали головною цікавинкою багатьох туристичних місць. Найчастіше їх, напевно, можна зустріти на головній вулиці Барселони - Ла Рамбла.

Як тільки в капелюсі, банці чи коробці перед ними задзеленчить монетка, марсіани, загадкові королеви, янголи та інші статуї починають оживати.
Робота живих статуй  подекуди тяжча, аніж будь-яка фізична праця. Вони мають бути артистичними, знати, як привабити публіку, деякі з них працюють по 10 годин на добу.

Вважається, що сьогоднішній  атракціон живих скульптур, які можна побачити на багатьох вулицях великих міст, придумали уродженці Латинської Америки - троє мандрівних мімів Тоніо, Пепе та Пако.

А на рубежі 70-80-х років минулого століття міми стали особливо популярними на вулицях Барселони, а потім стали мандрувати й іншими містами Франції, Німеччини, Нідерландів і т.д.
12

І саме до Дня Святого Миколая   в Центрі дитячої та юнацької творчості     гурток "Ляльковий театр" (кер.Крістіна Зайченко) вперше презентував казкову композицію з живих фігур "Чарівні янголята" (янголята: Поліна Полякова, Маценко Надія та казковий принц Ганна Радченко).

Усі бажаючі мали змогу сфотографуватися з живими скульптурами, а ще й не тільки сфотографуватися а й загадати найзаповітніше бажання поклавши монетку в чарівний камін.

«Щоб продемонструвати дану композицію  я довго над цим працювала, виношувала ідею казкового дива. І ось результат. Талант і наполегливість - одні з найважливіших секретів успіху живих скульптур, без артистизму в цій справі – нікуди», – говорить Крістіна Зайченко.

Однак без пристосувань, якими мім може зачарувати публіку, не обійтися. Костюми - важливий елемент   вистави. 

«У першу чергу всіх приваблює костюм міма, його реквізити та декорації. А вже потім справа за артистизмом». І наш гурток «Ляльковий театр» з цим добре впорався, за що їм всім велике ДЯКУЮ!»,  - каже керівник гуртка Крістіна Леонідівна. 

Ще б пак, адже такі живі статуї -  можуть стати своєрідним обличчям нашого  міста!  
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 756 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/5

Кировоград: новости и сайты