П`ятниця, 19.04.2024, 13:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 21 » Керівництво міста відвідало інтернатні заклади міста Знам'янка та привітало дітей пільгових категорій зі святом Святого Миколая
13:24
Керівництво міста відвідало інтернатні заклади міста Знам'янка та привітало дітей пільгових категорій зі святом Святого Миколая
12
Як відомо, День Святого Миколая - це свято, якого так чекають дітлахи у всьому світі. 

Цей день не тільки веселе свято для самих дітей, але і нагадування суспільству про необхідність захищати та приділяти увагу тим дітям, які цього потребують по особливому. 

Саме з нагоди такого дня перший заступник міського голови  Загородня В.Г. начальник УСЗН Волошина А.М.,помічник народного депутата України О.Довгого А.Іщенко відвідали інтернатні заклади міста Знам'янка та привітали дітей пільгових категорій зі святом.
12

Побували поважні гості у Знам'янському дитячому будинку - інтернаті III - IV профілю (директор Т.Валько) та Знам’янській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів (директор Н.Заруцька). Вихованці закладів радо зустрічали гостей та демонстрували новорічні казки, читали вірші та співали пісні. Також перебуваючи у фойє  Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школі-інтернаті І-ІІІ ступенів почесні гості були вражені виставкою новорічних робіт, зроблених дітьми.

12
Кожна дитина  та кожен підопічний того чи іншого закладу отримали веселий настрій та солодкі подарунки від міської влади та подарункові сертифікати від народного депутата України О.Довгого, які вручив помічник-консультант нардепа А.Іщенко.

12
Керівництво інтернатів у свою чергу подякувало керівництву міста за турботу про вихованців, які знаходяться на утриманні держави та висловили сподівання, що такі благодійні ініціативи та традиції будуть продовжені у наступному році, і цим дітям буде і надалі приділятись увага з боку держави та меценатів.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 648 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты