Субота, 27.04.2024, 05:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 2 » Хай щастю дитини не буде кінця
19:15
Хай щастю дитини не буде кінця
12
Сьогодні день дитинства-гарне свято!
І мирне сонечко згори нам шле привіт.
Пісень і радості, та щастя так багато
Цей гарний день святкує цілий світ!

Якщо сьогодні природа подарувала теплий сонячний день, то стає радісно подвійно — тому що в перший день літа по всьому світу відзначається Міжнародний день дітей. Міжнародний день захисту дітей відзначається в Україні з 1998 року. В Україні 1-го червня відбуваються різноманітні заходи, що підкреслюють увагу до дитячих прав і до формування гармонійно особистості. 
12

Не оминуло святкування Дня захисту дітей і знам’янських дітлахів, а саме                1 червня 2016 року в міському парку відпочинку відбулися святкові заходи для дітей.     Цього ж дня люб’язно для всіх дітлахів міста відчинив двері Центр дитячої та юнацької творчості, який запросив всіх на святкову концертну програму «Хай щастю дитини не буде кінця». На свято завітали шановні гості, перший заступник міського голови Загородня В.Г., керуюча справами міськвиконкому Ратушна І.О., начальник відділу освіти Грекова Л.А., головний спеціаліст відділу освіти Мурга В.М. та інші гості закладу. В концертній програмі приймали участь вихованці вокально-інструментального ансамблю «ЛЄТО», вихованці хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт» (керівник М.Стукаленко, К.Степанова), хореографічного колективу народного танцю «Любава»( керівник О.Долинська), колектив бального танцю «Перлина» (керівник Н.Залєвська), хореографічний колектив «Сузір’я» (керівник О.Андрєєва), хореографічний колектив сучасного танцю «Конфетті» (керівник М.Демків) та гості нашого закладу дитячий зразковий хореографічний колектив «Веселка» (керівник Т.Часник). Привітали всіх присутніх піснями вихованці вокально – хорових гуртків закладу Ю.Нагаєць та В.Коваленко та вокальна група «Дзвіночки» (керівник Л.Реп’яшник), вокальна група (керівник Ж.Ніклонська) та гості закладу хор «Співограйчики» ЗНЗ №1 ім. Т.Шевченка. Подарували гарний настрій всім присутнім акомпаніатор закладу О.Безай та О.Неміш  піснею «Злагода». 

12
Під час концертної програми в закладі для всіх бажаючих проводились майстер - класи з декоративно-прикладного напрямку де діти мали змогу виготовити різноманітні вироби за власними вподобаннями (керівники Н.Любінська та Н.Філоненко). 

Приємним подарунком для всіх присутніх дітлахів на святі став «Аква-грим» (майстрами стали С.Цатурян, Т.Чернобривець, О.Демченко, працівники закладу). 

Найхвилюючим моментом на заході стало вручення випускникам закладу свідоцтв про закінчення навчання в закладі в 2016 році. Свідоцтва та грамоти випускникам були вручені директором ЦДЮТ Подвиженко Г.І. та першим заступником міського голови   Загородньою В. Г.

В кінці свята, всі присутні діти отримали солодкий подарунок (морозиво) який люб’язно підготували та надали спілка приватних підприємців міста на чолі з С.Кліпацьким.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.
                                                                                                                                          І.Слєпєнькова, методист

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 994 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.2/5

Кировоград: новости и сайты