П`ятниця, 03.05.2024, 22:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 4 » ХХ міський тиждень дружби «Повір у себе»
13:51
ХХ міський тиждень дружби «Повір у себе»
12
Повір у себе, ти багато можеш,
Не опускай безсилої руки
І сам собі найкраще допоможеш –
Лиш тільки спробуй сам себе знайти. 
Повiр у себе. Ці слова як гасло,
Їх кожен день у пам’ятi читай.
І щоб нiколи вiра та не згасла, -
Ти кожен день i час свiй пам’ятай!

З 28 листопада по 3 грудня 2011 року у Знам’янській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів проходив традиційний XХ міський Тиждень Дружби «Повір у себе», співорганізатором  та засновником якого є центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (директор Шевченко Н.В.).

12
Протягом тижня для вихованців даного закладу було організовано та проведено ряд заходів, а саме: спортивні змагання «Веселі старти», концертні програми колективів Палацу культури та  вихованців музичної школи ім. М.Лисенка, представниками бібліотечної системи міста проведені урок народознавства «Народні символи України» (бібліотека №3), інтелектуальну гру «Флора і фауна нашого подвір’я» (юнацька бібліотека) та зустріч-дискусію «Добру відкрити серця» (центральна універсальна бібліотека), Центром соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді – заняття «ВІЛ-інфекція/СНІД – ви повинні про це знати !».

З грудня українське суспільство разом із світовим співтовариством відзначає Міжнародний день інвалідів. Саме в цей день  зазвичай відбувається закриття Тижня Дружби. Цього року всі гості мали можливість здійснити подорож містом Радості : насолодитися красою фонтану Надії, прогулятися по скверу Сонячному та площі Мрійників, відвідати музей  Гарного настрою,  бути присутніми на нагородженні призерів спортивних змагань на спортивному майданчику Олімпійський, пройтися по бульвару Мальовничому та проспекту Людяності, і навіть побачити Глухий Кут Ледарів.

12
До речі , саме на проспекті Людяності вихованців закладу чекали поважні гості. Цього дня до Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів завітав міський голова Ігор Борисович Крижановський, який ще раз наголосив на необхідності виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з обмеженими фізичними можливостями, перейматися їх проблемами, створювати для них умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних, а також вручив дітям гарні подарунки. До щирих побажань здоров’я, успіхів та мирного неба приєдналися головний спеціаліст Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Крук О.В. та приватні підприємці  Порхун В.Г., Вітер В.В. , які разом із побажаннями подарували дітям солодощі та канцелярське приладдя.

В цей день вихованці закладу також отримали тепло сердець та увагу від учнів Богданівської загальноосвітньої школи №2 (кер. Н.Загурська, Л.Чернова) та вихованців Пантаївської школи-інтернату, які продемонстрували  захоплюючі номери самодіяльності, а також ліцеїстів Знам’янського професійного ліцею, що приготували подарунки для учнів молодшої школи. 

Тож цей  тиждень мав чудове завершення, яке вкотре довело, що є в Україні небайдужі, чуйні люди, які не шкодують своєї людяності, часу, тепла, доброти та інших ресурсів для особливих дітей.

12
Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та адміністрація Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів  висловлює щиру подяку приватним підприємцям Назаренку В.Г., Басовій Л.С., Головко А.В., Левчук Л.А., які надали спонсорську підтримку учням спеціальної школи-інтернату для дітей з наслідками поліомієліту та ДЦП під час проведення Тижня Дружби «Повір у себе», присвяченого Міжнародному дню інваліда.
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 976 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты