Субота, 27.04.2024, 00:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 18 » Хто такі козаки
08:21
Хто такі козаки
 
12          18 жовтня дитячим відділом міської бібліотеки-філіалу №2 була проведена година народознавства «Хто такі козаки?». Гостями бібліотеки були учні 6 класу ЗОШ №7. Захід було проведено з метою розширити уявлення учнів з теми зародження козацтва, ознайомити їх з життям та діяльністю козаків, їхнім побутом.
Козаччина завжди була однією з найяскравіших сторінок української історії, на славних прикладах якої виховувалося почуття національної самоповаги багатьох поколінь українців. Козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг.
Під час заходу діти здійснили невелику екскурсію в минуле України, на Січ, на острів Хортиця – осередок козацтва на Дніпрі, відповіли на запитання вікторини «Де козак, там і слава», ознайомилися з книгами про історію українського козацтва, які були представлені на книжковій виставці «Славні сини України».
Нехай вже давно минули дні Запорізької Січі, але козацтво існує, як живиться в кожній людині прагнення до вільного та незалежного життя. У глибині душі кожного українця живе козак: воїн, який нічого не боїться і за рідну землю без роздумів віддасть своє життя.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 1712 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты