П`ятниця, 03.05.2024, 20:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 3 » Хто визначає черговість продажу об'єктів нерухомого майна?
10:04
Хто визначає черговість продажу об'єктів нерухомого майна?
                           
12 Визначення черговості проданих об'єктів нерухомості несе особа, яка продає такі об'єкти. Відповідальність за нарахування, своєчасне та повне перерахування сум податку несе ФО, яка продає або обмінює нерухомість, при цьому сума податку самостійно визначається та сплачується через банківські установи - до нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу, міни

Відповідно до п. 172.4 ст. 172 ПКУ під час проведення операцій з продажу (обміну) об'єктів нерухомості між фізичними особами нотаріус посвідчує відповідний договір за наявності оціночної вартості такого нерухомого майна та документа про сплату податку до бюджету стороною (сторонами) договору та щокварталу подає до органу державної податкової служби за місцем розташування державної нотаріальної контори або робочого місця приватного нотаріуса інформацію про такий договір, включаючи інформацію про його вартість та суму сплаченого податку.

Водночас органи державної податкової служби здійснюють, зокрема, контроль за своєчасністю, достовірністю, повнотою нарахування і сплати податків та зборів, за своєчасністю подання передбаченої законом звітності (податкових декларацій, розрахунків та інших документів, пов'язаних з обчисленням податків і зборів), а також перевіряють достовірність цих документів щодо правильності визначення об'єктів оподаткування і обчислення податків та зборів.

 Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській обл.

 
Категорія: Знам’янська ОДПІ інформує | Переглядів: 766 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты