Понеділок, 06.05.2024, 00:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 19 » Книги ключ до знань
15:26
Книги ключ до знань
12Люди протягом усього життя на Землі робили відкриття і хотіли поділитися ними. Тому свої знання, вміння і навички передавали з покоління в покоління через книгу.

Нещодавно до міської бібліотеки № 1 завітали учні 5-Б класу ЗОШ № 4 з вчителем Лядським С.В. Завідуюча бібліотеки Коряк М.Г., в першу чергу, провела гостям екскурсію по бібліотеці, ознайомила учнів з розташуванням книг і каталогів.

Цікаво пройшов бібліотечний урок «Книги ключ до знань», в ході якого діти дізналися із чого виготовлявся папір і яка технологія написання була застосована спочатку, а лише потім вже про друковані книги. 

 
12 З дітьми була проведена вікторина «З якої казки» Учні активно відповідали на завдання вікторини, відгадували і загадували загадки, доповнювали слова в заданому завданні, із задоволенням виконували практичні завдання по словниках «Знайди необхідне слово», розповідали про свої улюблені книги.

На запитання ведучої, що важливіше на вашу думку комп’ютер, чи книга, то поміркувавши учні, віддали перевагу книзі, тому що вся інформація в Інтернеті почерпнута із книг і більш надійніша. Крім того , в ході зустрічі, діти були ознайомлені з пам’яткою читача
Категорія: Новини культури | Переглядів: 1040 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты