П`ятниця, 19.04.2024, 16:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Липень » 7 » Книжкове літо по - знам’янськи!
11:36
Книжкове літо по - знам’янськи!
12
Канікули! Липневе літо - найпрекрасніша, найулюбленіша пора для дітей. Всіх бажаючих, отримати позитивні емоції від барвистого літа, від зустрічі з літературними героями, покращити навички спілкування, розвинути свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнити багаж необхідних знань бібліотекарі міської бібліотеки філії №1 запросили на творчий майданчик «Нескучне літо», де головним гаслом було: «Час читати!» 

Діти провели весело і цікаво свій вільний час  на «Святі дитинства». Караван казок так захопив дітей своїми новинками і яскравістю, що кожен захотів прочитати нову казку і розповісти про неї іншим. 

Діти перевтілювались в літературних героїв і відчули себе справжніми акторами, а ще пригадали прислів’я та приказки, беручи участь в супер-грі «До якої казки прислів’я?». 
12

Лисичка-сестричка провела з присутніми дітьми, користувачами бібліотеки, конкурс «Впізнай предмет, з якої казки», а бібліотекар запросила до  літературної вікторини «У казки на гостинах» і прочитала казку української письменниці Оксани Іваненко «Джмелик» на подвір’ї, серед природи, подорожуючи на поїзді. 

Діти отримали рекламні візитівки «Час читати!», з адресами усіх бібліотек міста , де-хто виявив бажання зразу записатися до бібліотеки і взяти книги почитати вдома. Бібліотекарі пригостили дітей солодкими призами. Всі були задоволені від цікавого і корисно проведеного часу.





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 895 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты