Неділя, 28.04.2024, 06:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 28 » Кохана, ми вбиваємо дітей
13:15
Кохана, ми вбиваємо дітей
   
12
Телеканал СТБ запрошує взяти участь у соціальних проектах циклу програм «Врятуйте нашу родину» та «Кохана, ми вбиваємо дітей»

Свою соціальну місію телеканал СТБ вбачає у висвітленні та популяризації сімейних цінностей, здорових відносин між поколіннями, скороченні кількості розлучень та належному вихованні дітей. З цією метою телеканал СТБ проводить зйомки соціальних проектів, що на прикладах конкретних сімей показують шляхи налагодження стосунків між чоловіком і жінкою, виховання дітей та примирення їх з батьками.

Одним з таких проектів є цикл програм «Врятуйте нашу родину», який третій рік поспіль виходитиме в ефір телеканалу. Героями програми є сімейні пари, які знаходяться на межі розлучення через глибинні конфлікти, що стали на заваді добробуту родини.

В результаті реалізації проекту за два сезони було відзнято 25 історій. З них 14 сімей під час участі у програмі врятували стосунки, 6 пар розлучилися, але за допомогою фахівців проекту вони побудували дружні стосунки і разом піклуються про спільних дітей; 5 сімей, які декілька років перебували у цивільному шлюбі, побралися саме під час участі у проекті.

Інший проект телеканалу СТБ – цикл програм «Кохана, ми вбиваємо дітей», основна мета якого – допомога батькам у вихованні своїх дітей, вирішення непорозумінь, що виникають між ними. Його герої – це родини з дітьми у віці від 6 до 17 років включно. Цей проект спрямований на те, щоб дати родині шанс змінити майбутнє своїх дітей на краще. Не лише героям, а й глядачам, які можуть застосовувати зазначені у епізодах правила та рекомендації у своєму житті.

Проект існує вже 4 роки. За весь час існування в ефір вийшли історії 35 сімей, з них допомогти вдалося – 30, а іншим, які не до кінця сприйняли правила проекту, була запропонована допомога і після участі у проекті.

Якщо ви бажаєте прийняти участь у соціальних проектах циклу програм телеканалу СТБ «Врятуйте нашу родину» та «Кохана, ми вбиваємо дітей» за додатковою інформацією звертайтеся до Знам’янського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 963 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты