Середа, 01.05.2024, 17:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 30 » Коментар до проекту рішення міської ради
17:02
Коментар до проекту рішення міської ради
12        У зв’язку з численними зверненнями батьків, громадських організацій, політичних партій до міської влади з приводу роз’яснення питання, що виноситься на розгляд чергової сесії міської ради про «Про внесення змін до рішення міської ради від 18.02.2011р. №132 «Про створення позашкільних навчальних закладів нового типу відповідного профілю при відділі освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради» виконавчий комітет міської ради пояснює наступне.
18 лютого 2011 року №132 міською радою прийнято рішення «Про створення позашкільних навчальних закладів нового типу відповідного профілю при відділі освіти виконавчого комітету Знам`янської міської ради».
Дане рішення було опротестовано прокурором. Протест прокурора було відхилено рішенням Знам’янської міської ради. Прокурор звернувся до суду з позовом. Позовні вимоги прокурора обґрунтовані тим, що при проведення перевірки з питань законності прийнятих рішень Знам’янської міської ради встановлено, що рішенням сесії Знам’янської міської ради «Про створення позашкільних навчальних закладів нового типу відповідного профілю при відділі освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради» від 18.02.2011 року №132, передбачено ліквідувати наявні позашкільні навчальні заклади освіти, спорту та ліквідувати всіх штатних працівників без правонаступництва з 31.05.2011 року та створити при відділі освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради на базі ліквідованих закладів без правонаступництва з 01.06.2011 року позашкільні навчальні заклади нового типу відповідного профілю.
Постановою Кіровоградського окружного адміністративного суду від 2.06.2011 року в задоволенні позову заступника Знам’янського міжрайонного прокурора відмовлено. Прокурор звернувся з апеляційною скаргою до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду. 24.11.2011 року Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд апеляційну скаргу задовольнив. При цьому постанову Кіровоградського окружного адміністративного суду від 2.06.2011 року скасовано та прийнято нову постанову. А саме, позовні вимоги заступника Знам’янського міжрайонного прокурора задоволено. Рішення Знам’янської міської ради від 18.02.2011 року №132 «Про створення позашкільних навчальних закладів нового типу відповідного профілю при відділі освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради» визнано протиправним та скасовано.
Знам’янська міська рада подала касацію до Вищого адміністративного суду України на постанову Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 24.11.2011 року. Ухвалою Вищого адміністративного суду України від 11.04.2013 року касаційну скаргу Знам’янської міської ради задоволено.
Постанову Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду скасовано. Постанову Кіровоградського окружного адміністративного суду від 2.06.2011 року залишено в силі. Ухвала оскарженню не підлягає
Таким чином, на підставі даної Ухвали суду , враховуючи те, що на даний час рішення Знам’янської міської ради від 18 лютого 2011 року №132 «Про створення позашкільних навчальних закладів нового типу відповідного профілю при відділі освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради» залишено в силі, тому до названого рішення вносяться зміни стосовно його подальшого виконання.
У зв’язку з розглядом на черговій сесії Знам’янської міської ради 31 травня 2013 року питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 18.02.2011р. №132 «Про створення позашкільних навчальних закладів нового типу відповідного профілю при відділі освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради» на підставі Ухвали Вищого адміністративного суду України від 11.04.2013р. №К/9991/94772/11, під час проведення сесії можуть виникнути несанкціоновані акції протесту проти реорганізації позашкільних навчальних закладів.
До названого рішення вносяться зміни стосовно його подальшого виконання. Дане рішення не передбачає вивільнення приміщень, зменшення годин та навантаження, кількості гуртків.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 869 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты