Вівторок, 19.03.2024, 06:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 12 » Комунальні служби міста працювали без відпочинку і без вихідних, розчищаючи вулиці та прибудинкові території від снігових заметів
12:25
Комунальні служби міста працювали без відпочинку і без вихідних, розчищаючи вулиці та прибудинкові території від снігових заметів
12
Під кінець святкового тижня до України прийшла справжня зима. Однак те, що одним в радість, для інших перетворилося на справжню проблему. 

Розпочавшийся снігопад на Святий Вечір не вщухав до самого ранку але й наступні дні також мало чим відрізнялися від попереднього. 

І коли практично всі мешканці нашого міста розносили різдвяну вечерю та збирались вдома за святковим столом, комунальні служби міста працювали без відпочинку і без вихідних, розчищаючи вулиці та прибудинкові території від снігових заметів. 

Снігові замети прибирали 10 одиниць техніки, 5 з яких належали до комунальної власності, а 5 були надані небайдужими установами, організаціями та приватними підприємцями міста. 

Так, зокрема у святкові дні працювали:, депутат Знам’янської міської ради Сергій Кліпацький, начальник дільниці Знам’янської дистанції захисних лісонасаджень, депутат міської ради Роман Кондратьєв, водій Знам’янської дистанції захисних лісонасаджень Станіслав Московченко, водії БМЕУ-3 (кер. Лелека І.Л.) Олександр Клатаєвський і Сергій Яровий, приватний підприємець Бегінян Вачаган, надало техніку і Знам’янське водоканалізаційне господарство ОКВП "Дніпро-Кіровоград"

Окремі слова вдячності хочеться висловити і окремим мешканцям міста, які взявши лопати у руки вийшли на вулицю, щоб розчистити свою прилеглу територію або пішохідні доріжки біля своїх будинків.  

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 763 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты