Субота, 04.05.2024, 09:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 14 » Комунальники Знам’янки відзначили професійне свято
12:08
Комунальники Знам’янки відзначили професійне свято

  
12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький Андрій Анатолійович взяли участь у урочистостях , які відбулися у трудових колективах комунальних підприємств міста.

 Звертаючись до присутніх, міський голова зазначив , що праця комунальників особлива і надзвичайно важлива. «Без створених ними побутових зручностей, чистоти і ошатності міста ми не уявляємо наше життя», - наголосив Ігор Борисович. Він подякував винуватцям свята, особливо ветеранам галузі, за нелегку працю та побажав здоров’я, достатку та поваги від людей.

З побажаннями здоров’я та благополуччя комунальників привітав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький Андрій Анатолійович .   
12
 
Також було нагороджено Грамотою Знам`янської міської ради:

• Шорнікова Костянтина Васильовича — покрівельника КП "ЖЕК № 1” за значний внесок в роботу житлово-комунального господарства міста, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

• Литвиненко Людмилу Валентинівну — штукатура КП "ЖЕК № 1” за значний внесок в роботу житлово-комунального господарства міста, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

• Бабіч Світлану Миколаївну — головного бухгалтера КП "ЖЕК № 1” за значний внесок в роботу житлово-комунального господарства міста, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

• Жуган Олену Костянтинівну — бухгалтера - касира КП "Ритуал” за значний внесок в роботу житлово-комунального господарства міста, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.
  
12
• Бискуба Станіслава Васильовича — водія автотранспортних засобів КП "Ритуал” за значний внесок в роботу житлово-комунального господарства міста, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. 

"У цей день бажаю всім вам здоров`я, сімейної радості, затишку і добробуту. Хай будуть здорові ваші рідні. Побільше вам світлих, приємних днів, радісних подій, розуміння від людей. Щиро бажаю усім вам рясних Божих благословень!", - додав міський голова.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 880 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты