Субота, 20.04.2024, 05:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 3 » Концертна програма для малечі смт Знам’янка Друга
12:36
Концертна програма для малечі смт Знам’янка Друга
 
12
Працівниками Будинку культури смт. Знам’янка Друга 2 червня була проведена концертна програма для малечі селища, в якій приймали участь колективи Будинку культури, ЦДЮТ та ДНЗ «Калинонька» (керівники О.Андрєєва, К.Пасхалова, О.Долинська, Л.Чиженко). Вихованці гуртка «Творча майстерня» (керівник С.Чередніченко) демонстрували власноруч приготовлені цікаві поробки.
 
12

Директор Будинку культури – І. Коломійченко – вручила подяки за активну участь у житті закладу та розвитку мистецтва колективам: «Сузір’я», «Творча майстерня», «ДО-МІ-СОЛЬКИ», «Любава», ДНЗ «Калинонька». 

 
12



Перед маленькими громадянами селища виступив міський голова Крижановський І.Б. та побажав їм міцного здоров’я, вірних друзів та сяючих посмішок.

Також, на святі були присутні гості: керуюча справами міськвиконкому Мєрєнкова Л.І., начальник відділу культури і туризму міськвиконкому Бабаєва С.М., спеціаліст І категорії міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Білокамінська О.М. та головний зберігач фондів міського краєзнавчого музею Моліс О.В.

Під час свята присутні мали змогу розглянути виставку дитячих робіт з декоративно-ужиткового мистецтва, які підготувала разом із своїми вихованцями С.Чередніченко. Приємним сюрпризом для дітвори був показ українського мультфільму «Пригоди Котигорошка».

Особливо зацікавив дітей конкурс «Малюнок на асфальті» під назвою «Всі ми родом із дитинства», нагородою якого було смачне морозиво та іграшки від адміністрації селищної ради. А найкращим подарунком до свята став мультфільм «Пригоди Котигорошко».

 
12
Також цього дня відбулися змагання на базі ЗОШ № 6. В них прийняли участь учасники оздоровчого табору ЗОШ № 6 та ЗОШ № 7. Різноманітні естафети і змагання справили неабияке враження на дітей.
Переможці отримали подарунки від відділу молоді та спорту. 

Категорія: Новини культури | Переглядів: 903 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/8

Кировоград: новости и сайты