Четвер, 18.04.2024, 03:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 29 » Концертна програма до Міжнародного Дня інвалідів у психоневрологічному інтернаті.
16:10
Концертна програма до Міжнародного Дня інвалідів у психоневрологічному інтернаті.
12
Вже стало дружньою традицією в останні дні листопада завітати з концертною програмою до психоневрологічного інтернату до Міжнародного Дня інвалідів. 

Кожного року колектив міського Палацу культури дарує свої таланти людям з особливими потребами, а вони в свою чергу   завжди гаряче приймають артистів, щиро аплодують та посміхаються, адже не всі з них, на превеликий жаль, можуть вільно рухатися та долучатися до світу мистецтва. 

В концерті приймали участь: солісти дитячої музичної школи ім. М.В.Лисенка – Марія Ногорна та Лароса Лучія , вокальний колектив міського Палацу культури керівник Руслан Павловський, танцювальний колектив бального танцю «Грація» міського Палацу культури керівник Володимир Кондратюк, зразковий аматорський дитячий танцювального колективу  «Веселка»   міського Палацу культури керівник Тетяна Часник. 

Такі  концерти допомагають людям з особливими потребами відчути себе не забутими та потрібними, а у учасників художньої самодіяльності виховують найкращі людські цінності – любов до ближнього, взаємоповагу, доброту, небайдужість та співучасть у долі інших.

Наприкінці концерту директор інтернату Кодацький В.І. вручив колективу міського Палацу культури Подяку за високі досягнення на творчій ниві, активну участь у заходах  Знам’янського психоневрологічного інтернату, а на словах додав: «Дякуємо, що ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим примножуєте велич нашого краю, возвеличуєте рідну Україну.» Побажав щедрих творчих ужинків, натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну всім нам працю. 
Категорія: Новини культури | Переглядів: 767 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты