Субота, 20.04.2024, 00:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Липень » 1 » Концертна та розважальна програма до Дня молоді
08:36
Концертна та розважальна програма до Дня молоді

12

26 червня, міський Палац культури, перейнявши естафету проведення заходів, привітав знам'янчан з Днем молоді та подарував всим присутнім задоволення від концертної та розважальної програми.

Свято принесло багато задоволення та позитивних емоцій бо його продовжували талановита молодь нашого міста, учасники художньої самодіяльності міського Палацу культури та неймовірно драйвові гості з м.Олександрії та Нова Прага.

Не дивлячись на те, що концертна програма розпочалася пізніше запланованого, глядач заполонив усю площу біля МПК (директор Л.Кравцова) і дуже активно брав участь і у танцювальному флешмобі, конкурсах та музичних "змаганнях" відео-караоке. А закінчився вечір дискотекою. 

12

Дійство відбулося на позитивній хвилі молодості та енергії, яку "підняли" гості міста : Школа Хип-хоп танцю «Dаnce fly» м.Олександрія, керівник Богдана Мінченко , хореографічний колектив «Невгамовні» та «Mob», с.Нова Прага (керівник Артем Завадський) та чудові колективи міського Палацу культури: дитячий зразковий танцювальний колектив «Веселка» ( керівник Т.Часник), колектив бального танцю ( керівник В.Кондратюк), танцювальний дует К.Трифонова та В.Бабкін  та солісти: Марія Петренок, Марина Пересадченко, Андрій Скалкович, Вероника Запісочна, Лілія Склярова, Руслан Павловський, Дар’я Яришева.


Категорія: Новини культури | Переглядів: 1002 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты