Четвер, 02.05.2024, 14:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 2 » Конкурс малюнків на тему: «Україна Єдина».
11:55
Конкурс малюнків на тему: «Україна Єдина».
   12
У рамках відзначення Міжнародного Дня захисту дітей з ініціативи міського виборчого штабу кандидата в Президенти України О.Порошенка та за підтримки депутата Кіровоградської обласної ради О.М.Демчука у місті відбувся конкурс малюнків на тему: «Україна Єдина».

Актуальність теми конкурсу сприяла патріотичному вихованню молоді, оспівувала мир, свободу та єдність нашої держави. Участь у конкурсі взяли учні 9-10 класів загальноосвітніх шкіл міста.

Діти малювали світ, у якому їм хотілося б жити: синє небо, жовтий соняшник, сині волошки, жовте сонце – чудове поєднання кольорів українського прапору. Своїми малюнками, вони закликали жити у мирі та дружбі.
    12
Дуже цікаво було спостерігати за нашими юними художниками, які дуже яскраво та вдало відображали свої мрії.

Член журі Н.Попова начальник міського відділу освіти відзначила багатожанровість наданих робіт Її вразило, наскільки школярі співпереживають за майбутнє країни та зуміли передати через творчість свої почуття.

   12
Обираючи найкращі роботи, журі насамперед звертало увагу на оригінальність, розкриття ідеї, техніку виконання. Дуже непросто було визначити найкращих, адже кожна з робіт юних авторів заслуговувала на нагороду, але конкурс залишається конкурсом і переможцями було визначено роботу учнів 10 класу загальноосвітньої школи № 6. Друге і третє місце посіли команди учнів 10 класів загальноосвітньої школи № 7 та команда учнів 10 класів навчально-виховного комплексу
"Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей відповідно.

Організатори конкурсу не оминули увагою не тільки переможців, а й всіх учасників заходу. Кожен з яких не залишився без подарунка та диплома за участь.
    12
Завершуючи церемонію нагородження, депутат Кіровоградської обласної ради О.М.Демчук привітав усіх учасників з успішним завершенням навчального року, побажав щоб започаткований конкурс став щорічним та додав: «Діти - наше майбутнє, а отже - майбутнє України. І саме від нас залежить, яким буде становлення маленької людини, як складеться її доля, а відтак і доля всього суспільства. Впевнений, що найближчим часом в Україні буде мир,спокій,стабільність та злагода.»    12



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1742 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты