П`ятниця, 03.05.2024, 07:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 15 » Конкурс по визначенню юридичних осіб, які здійснюють на території м. Знам'янка збирання та перевезення побутових відходів
11:25
Конкурс по визначенню юридичних осіб, які здійснюють на території м. Знам'янка збирання та перевезення побутових відходів
                
12 В залі засідань міськвиконкому проведено конкурс по визначенню юридичних осіб, які здійснюють на території м. Знам'янка збирання та перевезення побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами (далі - конкурс). 
Оголошення про проведення конкурсу було розміщено в газеті "Знам'янські вісті" від 12.06.2013 №45(7670) та від 15.06 .2013 № 46 (7671).
Для участі у конкурсі пропозицію подав один учасник – Знам'янське міське комунальне підприємство "Шляховик. Після проведення процедуру розкриття конкурсних пропозицій, членами комісії перевірено наданий пакет документів: всі документи в наявності та відповідають вимогам конкурсу.
За результатами конкурсу Знам'янське міське комунальне підприємство "Шляховик" було оголошено переможцем конкурсу. Згідно Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів (затверджено постановою КМУ від 16.11.2011 року №1173), у разі, коли в конкурсі взяв участь тільки один учасник і його пропозицію не було відхилено, строк, на який він визначається виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на певній території населеного пункту, повинен становити 12 місяців, після чого організовується і проводиться новий конкурс. З ЗМКП Шляховик" протягом десяти календарних днів буде укладено договір на надання послуг по збиранню та перевезенню побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 801 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты