Четвер, 25.04.2024, 15:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Травень » 3 » Конкурс учнівської молоді «Я пам’ятаю! Я пишаюсь!»
08:56
Конкурс учнівської молоді «Я пам’ятаю! Я пишаюсь!»
12
З метою залучення молоді ( учнів 10-11-х класів загальноосвітніх шкіл Кіровоградської області)  до вивчення історії рідного краю, ознайомлення з героїко-патріотичними традиціями минулого, виховання любові до України  з 1 березня по 20 квітня було запропоновано взяти участь у обласному краєзнавчому конкурсі учнівської молоді  «Я пам’ятаю! Я пишаюсь!» (Цетральноукраїнці в боротьбі за незалежність Батьківщини).

Організатором конкурсу був факультет історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету ім..В.Винниченка, при партнерській підтримці Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва.Конкурс проходив у два тури: перший тур на місцевому рівні, другий  на обласному рівні. 
Учні шкіл м. Знам’янки  теж взяли участь у цьому конкурсі, перший тур якого пройшов на базі Знам’янської  міської юнацької бібліотеки. 
12

Кращі роботи першого туру (І, ІІ,ІІІ місце) були надіслані до Кіровоградської обласної  юнацької бібліотеки для участі у другому обласному етапі конкурсу.

25 квітня 2017 року для учасників  організатори конкурсу (факультет  історії та права) провели  екскурсію по своєму факультету, а  у  приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва відбулося нагородження переможців та  мін і - концерт.

Почесне ІІ місце  отримала  знам’янчанка учениця  11-А класу НВК Знам’янської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів №3 – гімназія  Бабіч Ольга за конкурсну роботу: «В’ячеслав Євгенович Шкода – золота гілка шевченківського древа». Ця робота була відзначена дипломом , грошовою премією та подарунками від факультету історії та права КДПУ ім.. В.Винниченка. Інші  конкурсанти знам’янчани: Щурова Вікторія, Шимко Леся, Міхеєва Дар’я  за участь у цьому конкурсі отримали  листи-подяки від декана факультету історії та права Л.М.Філаретової.
Категорія: Новини культури | Переглядів: 833 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты